søndag 30. november 2008

Bursdagskort til pappa...


Min kjære pappa har bursdag 9. desember, men siden vi var på besøk denne helgen fikk han kortet og gaven nå.


Har brukt motiv fra Magnolia som er malt med distress ink refiller. Teksten er skrevet ut fra PC direkte på mønsterarket, som jeg dessverre ikke vet hvor kommer fra. Blomstene er fra Prima.


Innsiden er dekorert med stempel fra Stempelgledes Grunge Collection, samt et mini mappekort hvor jeg puttet en bunsj med flakslodd.

Takk for at du besøker bloggen min!
Ha en fin uke!

fredag 28. november 2008

Blogcandy

Bev has a gorgeous blogcandy going with a stamp from Whiff of Joy and some other great stuff. Check it out and take the time to see all her wonderful creations.

Fran also have a WOJ candy going. Check it out here.

onsdag 26. november 2008

Et WOJ julekort til :-)


Jeg er utrolig glad i stemplene til Whiff of Joy. Og de nye jule/vinterstemplene er rett og slett nydelige. Her har jeg brukt Lizzie. Skulle ønske jeg hadde dem alle sammen, men har funnet ut at jeg må ta en shoppepause :-)...


Motivet er som vanlig fargelagt med Distress ink refills. Teksten fra Norsk Stempelblad er embosset med svart. Blomstene er fra Prima, andre ting jeg har brukt er splittbinders, nestabilities. Mønsterpapiret vet jeg ikke om er fra noen spesiell - er kjøpt hos Foto Knutsen.


Denne helgen skal jeg hjem til mamma og pappa, jeg og alle ungene :-) Skulle tro jeg hadde så mangen... Magnar skal få huset for seg selv i ro og fred så han får lest til eksamen. Det blir nok gøy for oss alle tenker jeg, men jeg kommer nok til å få abstinenser siden jeg ikke får laget noen kort. Hi, hi - er jeg hektet eller er jeg hektet ?!

Takk for at du besøker bloggen min!

tirsdag 25. november 2008

WOJ Julekort



Her er et av de siste julekortene jeg har laget. Det nydelige motivet er fra den nye vinter/julekolleksjonen til Whiff of Joy, Lizzie with Muff. Det er som vanlig fargelagt med Distress ink refills.

Blomstene er fra Prima, mønsterpapiret fra 3ndy papir. Tekststempelet fra Norsk Stempelblad er embosset.

Takk for at du besøker bloggen min!

mandag 24. november 2008

A spoon full of sugar Challenge 26

I made the deadline for this challenge at A spoon full of sugar too this week. We were to use flowers or floral paper on our creations. I've used both. The image is from Whiff of Joy, the beautiful "Melinda hugging heart", colored with distress ink refills.

The sentiment means in short Happy birthday, and the smaller one translates to friend.

Thanks for visiting my blog!

søndag 23. november 2008

Sukkersøtt utfordring # 17

Jeg har prøvd meg på nok en utfordring denne helgen, denne gang den hos Sukkersøtt. Utfordringen var å lage en julegavepose med tilhørende til/fra-lapp.

Jeg malen som beskrives her. Motivet er fra Sugar Nellie Stamps, "Christmas Honey", malt med distress ink refillers. Teksten fikk jeg med da jeg kjøpte noen varer hos Funkykits - og den har jeg embosset i gull. Det røde båndet er fra Forsbakk's ting og tang.


Inni pakken har jeg puttet masse vingummier (yummi) - så det kan jo bli en fin liten gave til noen - hvis det ikke blir spist opp i løpet av kvelden da... og faren er vel stor for det :-)

Takk for at du besøker bloggen min!

WOJ Mappekort


Min svigerinne hadde bursdag her forleden og da laget jeg et mappekort med noe inni som hun fikk. Brukte malen til Camilla fra en sukkersøt ufordring.

Motivet er fra Whiff of Joy, "Willow with hot chocolate", det er embosset og så fargelagt med distress ink refillers. Rosene er kjøpt hos Forsbakk's Ting og Tang, tallene er fra Kreativ Hobby, blomster fra Prima.

Av andre ting har jeg brukt Nestabilities, bånd fra Melissa Frances, og tekststempel fra Norsk Stempelblad AS.


Takk for at du besøker bloggen min!

lørdag 22. november 2008

En liten oppdatering


Tiden går så fort at det er skremmende - enda en uke har passert. Den lille prinsen vår er allrede over 6 uker, selv om det føles som en evighet siden han kom til verden så er det jo egentlig ikke så lang tid. Han har iallefall allerede rukket å bli en riktig storsjarmør. Når smilet kommer frem så smelter vi allesammen...

Her har vi onkel og tante som stakk innom en ettermiddag og ville hilse på..

Og her et vennepar som ville beundre prinsen. Kanskje det frister..?! :-)

torsdag 20. november 2008

Blog candy

Flott blogcandy hos Kari. Stikk innom og sjekk ut den og den flotte bloggen hennes!

Whiff of Joy Challenge # 9


This week's sketch at Whiff of Joy Challenge is made by Heather. I've used the beautiful stamp "Willow with cookies". I just love all these Whiff of Joy images - they all are so stunning!

I've made a christmas card for this weeks challenge. The image is colored with distress ink. The flowers are from Prima. The sentiment is from Penny Black.


Thank you for visiting my blog!

onsdag 19. november 2008

hÄnglar jente i brunt

Denne hÄnglar jenten her er så søt, har malt i distress ink - hovedsaklig med fargen vintage photo. Gratulerer stempelet er fra Norsk Stempelblad AS. Mønsterpapirene er fra en samlepakke som jeg ikke helt vet hvor kommer fra. Har laget kortet basert på denne skissen i utfordringsbloggen Sketch Saturday. Så for sent at det måtte være et julekort for å delta, men skitt au - var moro likevel. :-)

mandag 17. november 2008

Julekortproduksjonen går for harde livet... :-)

Her er to av mine siste julekort, det første er veldig enkelt. Motiv fra hÄnglar, malt med distress ink refills og papiret er kjøpt hos Hobbykjelleren på Lagunen. Båndet er fra Melissa Frances, Vintage ribbon.

Kort nr. 2 er med motiv fra Magnolia også malt med distress ink refill. Blomst fra Prima, papiret vet jeg ikke. Teksten er rub on kjøpt hos Foto Knutsen.

Ikke så veldig avanserte kort dette, men de var nå litt søte likevel syns jeg. Det nærmer seg med stormskritt jul, og det er vel snart på tide å starte julehandelen - begynner å få litt julestemning etter å ha laget så mange julekort. Blir koselig å være hjemme nå i førjulstida - kose meg med Aleksander og gå rundt og shoppe litt gaver i ro og mak.

Cute card thursday challenge 36

In the challenge at Cute card thursday we were to use the colors red & green. And then I thought maybe I could enter with this card.
I've used the stamp "Matthew with present" from the Whiff of Joy collection. The sentiment translates to Merry Christmas.


søndag 16. november 2008

hÄnglar jente på julekort

Klokken har passert midnatt og minstemann er omsider sovnet for kvelden/natten - og jeg burde absolutt kastet meg rundt og fått meg litt søvn før jeg må opp igjen for å amme småen.. Men hva gjør jeg - setter meg ned med og koser meg med litt kortlaging...

Vel det ble vel kanskje ikke verste jeg har laget, men - føler jeg har mye å lære når det gjelder montering av kort, men det kommer vel... Sluker rått alt jeg ser rundt om på alle de fantastiske flotte bloggene rundt om på nettet, det er utrolig hvor kreative folk er.

Vel motivet i julekortet mitt er som nevnt fra hÂnglar og stÂnglar's høstpakke, malt med distress ink refill. Tekststempelet (husker ikke hvor det er fra i farten) er embosset med hvitt. Swirls'en er fra Ladybug & friends.


Men så får jeg vel kaste inn håndkleet og finne køyen - håper jeg får laget noe i morgen også... :-)

lørdag 15. november 2008

Magnolia


Her har jeg laget et bursdagskort igjen - nå må noen snart ha bursdag slik at jeg får brukt noen av alle de jeg har laget... :-). Min samboer er noe frustrert over alle kortene - han skjønner ikke helt hva jeg er så hektet på... Men så skjønner da ikke jeg hva som er så gøy med fotballkamper på tv heller da... ;-)

Motivet er fra Magnolia og fargelagt med distress ink refill. Blomster fra prima og tekststempel er jeg ikke helt sikker på, men det er kjøpt hos Papirloftet. Mønsterpapiret er fra en eller annen samlepakke.

fredag 14. november 2008

Whiff of Joy Challenge 8

This weeks challenge at Whiff of Joy Challenges we were to use a boy or a girl stamp and not the color blue. This was really a challenge - but in the end I managed to come up with a card.
I've used the stamp Santa Charlie, colored with distress ink refills. The sentiment translates to "Greetings from santa, Merry Christmas".


onsdag 12. november 2008

Det er jo en del julkort som skal sendes ut nå så det burde vel prioriteres å lage slike. Her er iallefall ett - motiv fra Ladybug & friends malt med distress ink. Blomster fra Prima, mønsterpapirene er fra en samlepakke med Julepapir.

Til slutt de to skjønneste jenter - kusiner er de og - blir nok mye moro med dem når de blir store ja....


BLOG CANDY'ER

Sjekk også ut de flotte blogcandy'ene hos Anita og Kristine.

tirsdag 11. november 2008

Sarah Kay bursdagskort/birthdaycard

Dette kortet er laget basert på sketchen til JayJay til den første utfordringen til Magnolia Vs. Stampavie, men jeg rakk aldri gjøre det ferdig i tide. Stempel fra Sarah Kay malt med distress ink refill, blomster fra Prima, blonder fra Vintage Ribbon, Melissa Frances. Det brune båndet er kjøpt hos Forsbakk's Ting og Tang. Teksten bursdagsklem (fra Norsk Stempelblad AS) er embosset med hvitt (mitt første forsøk på embossing....) Swirls'en er fra Ladybug & friends. Mønsterpapiret er fra en scrapbook pakke.

Blogcandy

Fran has a really nice blogcandy celebrating 55.000 hits on her blog. Take a look at all her stunning creations.

søndag 9. november 2008

Enda et hÄnglar kort

Dette motivet fra hÄnglar & stÄnglar har jeg hatt liggende ferdigmalt en stund. Fikk tid til å montere det ferdig i kveld. Det er malt med distress ink refiller, blomstene er fra Prima, tekststempelet fra Norsk Stempelblad AS. Mønsterarket er fra en gammel scrapbook pakke, det samme er båndet.

Jeg lekte meg litt med Photoshop i kveld, sender en stor takk til Kristine for bruksanvisninger for hvordan lage rammer o.l rundt bildene.

hÄnglar & stÄnglar Julekort/Christmas card

Denne gangen har jeg brukt stempel fra høstpakken til hAnglar & stAnglar, malt med distress ink refill. Blomster fra Prima, tekststempel fra Norsk Stempelblad AS. Mønsterark er fra KaiserCraft.

lørdag 8. november 2008

Tiden flyr....

Tenk at lille Aleksander allerede er 1 måned gammel. Tiden går virkelig skremmende fort. Han har begynt så smått å smile litt og da smelter vi jo alle sammen. Christina er fremdeles veldig stolt storesøster - og veldig opptatt av lillebroren sin. Utrolig nok har det gått veldig bra, hun er så snill med han. Ikke alltid like lett å akseptere å måtte vente på tur, men litt utfordringer må man jo ha.

WOJ candy....

Nydelig Whiff of Joy candy hos Stempelguri.

fredag 7. november 2008

Takkekort

I anledning vår sønns ankomst til verden her for noen uker siden så skal vi jo sende ut en del takkekort for gaver vi har fått. Har laget et i kveld til min samboers kolleger i Danmark, lite sannsynlig de ser dette på denne bloggen så da er det vel ingen fare å legge det ut selv om det nok tar noen uker til før det blir sendt. Inne i kortet vil det være et bilde av sjarmtrollet...

Papirer et er fra KaiserCraft. Stempelet er fra Penny Black "Snuggle buddy", båndet er jeg ikke sikker på men tror det er kjøpt hos Papirloftet. Tekststempelet er fra Ladybug & friends og blomst fra Prima. Motivet er fargelagt med Distress ink refill.

Jeg slet veldig med å få laget den sløyfen, lurer fælt på hvordan andre får det til - mange som er sååå flinke til den slags ser jeg rundt om....

En blog candy til

Camilla har også en flott blog candy som er verdt å få med seg. Du finner bloggen hennes her: Camillas Magnolia kort.

Blog candy

Sjekk ut blog candy'en hos Turid Mari. Hun lager virkelig fantastiske kort så sjekk dem ut også!

torsdag 6. november 2008

Whiff of joy challenge # 7

For første gang har jeg forsøkt meg på å levere et bidrag i en utfordring. Whiff of Joy Challenge har en flott sketch fra DT medlemmet Heather. Det var virkelig morsomt, mulig jeg har hengt meg for mye opp i sketchen, men jeg er jo ny i dette. Motivet er "Willow with umbrella" fra Whiff of Joy. Det er som vanlig fargelagt med Distress ink refills. Mønsterpapiret er fra forskjellige, bl.a KaiserCraft og BasicGrey. Tekststempelet er fra Norsk Stempelblad AS.


For the first time I've tried to enter a challenge. I had so much fun working with this sketch by DT member Heather. I've used the lovely "Willow with umbrella" stamp for my card. The sentiment translates to Congratulations in english. The image is colored with Distress ink refils, and the paper is from KaiserCraft and BasicGrey. The sentiment is from Norsk Stempelblad AS.

Bloggarkiv

Print