mandag 29. desember 2008

Bursdagsinvitasjoner/Birthday invitations

Den lille prinsessa mi blir 3 år på nyttårsaften. Jeg har laget invitasjoner til de søte små Christina vil invitere i bursdagsselskapet som av naturlige grunner ikke vil bli holdt på dagen :-)...
My little girl turns 3 years old on new years eve. I've made invitations to the little boys and girls Christina wants to invite to the party which won't be held on the 31th, but later in january.





De 4 første motivene kommer fra Magnolia, det siste fra hÄnglar's høstpakke. Alle er malt med distress ink refiller. Jeg er ikke så glad i samlebåndskortlaging så det ble litt ulike innbydelser til hver enkelt.
Litt forskjellig gammlet restepapir har blitt brukt opp sammen med blomster fra prima og div. halvperler. Kortene er i størrelse 10 cm x 10 cm. Jeg har ikke gjort dem ferdig inni, for jeg er ikke sikker på hvilken dato vi skal ha selskapet enda - men det skal iallefall være et lite bilde av Christina og invitasjonstekst.

Takk for at du besøker bloggen min!

lørdag 27. desember 2008

Aleksander's gave fra onkel Øystein

Min lillebror klarte til slutt å få levert barselgaven til Aleksander som han har snakket om i månedsvis. Og for en gave, Magnar ble svært misunnelig på at den ikke var til han (hi, hi). Jeg ble mest bekymret for at den skulle henges i stuen... Her har vi fått midlertidig tillatelse til å henge bildet på veggen til farmor til vi reiser hjem igjen.


Nærbilde av noen av autografene fra spillere. For de som ikke vet så er dette fotballdrakten til laget til Brann, Bergens stolthet. Misforstå meg rett - jeg er overhodet IKKE interessert i fotball - jeg ser ikke en kamp hvis jeg kan unngå det :-) Men Magnar er jo svært glad i fotball - og om Aleksander blir fotball gal så gjerne for meg - jeg skal heller pine meg gjennom noen lilleputt kamper om jeg må (hi, hi).


Takk for at du besøker bloggen min!

Romjulskos!

Her sitter en skjønn kusine (Eline) og holder lille Aleksander. Christina ser fremdeles trøtt ut - etter å ha sovet i 14 timer!!!! Dagen før var vi hos besteforeldre på Fosse og der var det full fres med springing, synging og det var ikke måte på hvor gøy det var. (Jeg glemte å ta bilder, men vi filmet da seansen en del :-)) Christina og søskenbarna der inne holdt så leven at når vi reiste hjem sovnet hun før vi hadde kjørt i 1 minutt :-).

Som nevnt i forrige innlegg så kommer her noen bilder av "prøvekjøringen" av vognen Christina fikk til jul. Kan tro det var stor stas å trille vogn akkurat sånn som mamma gjør med lillebror.


På vei opp bakkene - var litt humpete - men det gikk da greit likevel.


Vel hjemme igjen ble det full fart igjen. Her i lekeslåsskamp med Bjørn.

Julaften 2008

Julaften kom og julaften forsvant fortere enn svint. Siden enkelte klager på lite bilder og mye "kjedelige" kort i denne bloggen min så kommer her en del bilder, hadde jo omsider en hendelse som krevde sitt av bildetaking :-).


Her er Christina nypyntet og veldig spent på alle presangene. Merkelig nok lot hun de være i fred helt frem til vi begynte å åpne første pakken. Da skjønte hun hva det gikk i...


Det gøyeste var faktisk å åpne pakkene - hva som var inni ble først satt pris på etter at vi hadde åpnet alle - da ble det tid til å se på hva vi faktisk hadde fått :-)..

Dette søte englekostymet var en stor suksess!!

Vesle Aleksander fikk også en leke og to - denne her så jo riktig så spennende ut!!

Se så glad Christina ble av vognen hun fikk av onkel Øystein. Denne var virkelig kjempekjekk altså. Vi har allerede vært ute og trillet tur med den. (Kommer bilder i neste innleg :-))

Her sitter vi (pappa, farmor og Christina - jeg tar selvsagt bildet :-)) rundt middagsbordet, gitt hvem som skal ha pølse med ketchup :-) Det er vel ikke å forvente at Christina skal like pinnekjøtt enda, men det verste var at hun faktisk likte svineribben som ble servert senere i julen.

Takk for at du besøker bloggen min!

lørdag 20. desember 2008

Sarah Kay bursdagskort

Jeg er faktisk veldig lei av julekort for tiden - så det var faktisk ganske gøy å lage noe som ikke engang minnet om jul og vinter :-). Motivet er fra Sarah Kay fargelagt med distress ink refiller. Tekststempelet er fra Stempelglede. Mønsterapiret er fra 3ndy papir og Ladybug & friends. Perlene er fra Kort og Godt og blomsten fra Papirloftet. Charms'en er fra Unik hobby.

Et par detaljbilder :-)

Ønsker alle som er innom en riktig god helg!
Legg gjerne igjen spor etter deg - da blir jeg veldig glad!!
Takk for at du besøker bloggen!!

onsdag 17. desember 2008

StampARTic Challenge 3

Den 3. utfordringen til StampARTic var å lage et vinterlig bursdagskort med fargen lilla. Mitt kort ble med et motiv fra Whiff of Joy, Lizzie with muff, som alltid fargelagt med distress ink refiller. Tekststempel fra Norsk Stempelblad. Roser fra Prima, charm fra Unik hobby, grener stanset ut med punch. Papir er fra 3ndy papir, det er brukt distresser på kantene som er svertet med Distress ink, Vintage Photo. Snøstjernen er stanset ut med QK.

Tenk, det er bare en uke igjen til jul - mange som stresser rundt om. Jeg har null julestemning i år, håper virkelig den dukker opp snart. Jeg har nå iallefall klart å få ferdig alle presanger, alle julekort er sendt og vi skal jo heller ikke feire jul hjemme så dermed gjenstår det bare å få pakket alt vi skal ha med oss i bilen innover (stønn). Det er der problemet ligger, og jeg har aldri vært noen flink pakker... Ja ja det ordner seg vel til slutt.
Ha en fin dag!
Takk for at du besøker bloggen min!

mandag 15. desember 2008

Sukkersøtt utfordring # 20

Denne ukens utfordring hos Sukkersøtt kommer fra gjestedesigner Elin Pettersen. Vi skulle bruke snømann og fargen blå. Jeg benyttet sjangsen til å lage et kort med det herlige motivet fra Whiff of Joy, Herb with bird. Han er fargelagt med distress ink refiller. Båndet er fra Kort & Godt, rosene og charmsen fra Unik hobby. Tekststempelet Venn er fra KH design.

Takk for at du besøker bloggen min!

søndag 14. desember 2008

Jeg har laget mitt første kort på bestilling :-). Men er ikke sikker på om jeg er fornøyd med det så jeg kommer sikkert til å lage et nytt...Blir liksom litt mer skummelt når noen andre skal ha det for å gi det bort.. Ja ja, vi får se om tiden strekker til..

Motivet er fra Penny Black og fargelagt med distress ink refiller. Mønsterpapiret er fra min utømmelige kilde av ark fra en skrapbook blokk. Tekst stempelet er fra Norsk Stempelblad.
Begge blomstene er fra Papirloftet - Mulberry blomster (står bak at det går 5 kr til regnskogsfondet for hver solgte boks - og det er jo flott!!) Den hvite rosen er fra Unik hobby det er også metalldingsen. Perlene er fra KaiserCraft.
Kantene er revet opp med en distresser og svertet med Distress Ink Vintage photo.

Ha en fin førjulsuke!
Takk for at du besøker bloggen min!

lørdag 13. desember 2008

Blogcandy

Claire has a gorgeous blogcandy going which ends on Dec. 15th. Check it out here.

torsdag 11. desember 2008

Julekort nr. 2 fra i går ;-)


Her kommer det andre kortet jeg laget i går. Dette med motiv fra Whiff of Joy, Herb in love. Fargelagt med distress ink refiller som vanlig. Mønsterpapiret er fra 3ndy Papir, blomster fra Prima, God Jul er stanset ut med QK.

En liten close up av sløyfen - det lignet jo nesten på en sløyfe denne gangen - at det skal være så vanskelig å knytte en sløyfe da ;-)...

Brukte opp litt restepapir på baksiden sammen med det personlige stempelet mitt ;-)

Takk for at du besøker bloggen min!

hÄnglar julekort

Jeg klarte å få laget et kort og to i går kveld, selv om sjefen mente at jeg burde heller komme ned på jobb og gjøre noe fornuftig enn å klippe å lime!! Hi, hi, hørt sånt - jeg har jo permisjon :-). Dette er faktisk første gang jeg har opprettholdt interessen for en hobby lenger enn en ukes tid så dette ser jo lovende ut...
Her er iallefall det ene kortet jeg laget i går. Dette søte hÄnglar-motivet er fargelagt med distress ink refiller. Har brukt litt glitterlim på vingene. Snøstjernen er stanset ut med QK og tekststempelet er fra Norsk Stempelblad. Rammen på motivet og rundt er Nestabilities rammer. Mønsterpapir er fra 3ndy Papir. Nederst perler fra KaiserCraft.

Takk for at du besøker bloggen min!

onsdag 10. desember 2008

A spoon full of sugar Challenge 29


I've made a new years card to the challenge at A spoon full of sugar this week. I thougth I'd try somethting different with the card this time, and used a template formed like a champagne bottle.

The image is from Whiff of Joy, Herb with teacup, colored with distress ink refils. The swirls on the ends are from Ladybug & friends. Flower is from Prima, pearls from KaiserCraft and the charm is from Unik Hobby.

Thanks for visiting my blog!

tirsdag 9. desember 2008

Nok et julekort

Jeg nærmer meg etterhvert slutten på alle julekortproduksjonen min. Ikke så mange igjen og bra er det siden det jo nærmer seg jul med stormskritt.
Er ikke så mye julestemning her i huset siden vi ikke feirer jul hjemme hos oss selv men reiser hjem til familien i Hardanger. Har litt lyst på juletre, men plastikktre i såfall - gidder ikke begynne med å vaske huset når vi kommer tilbake.
Veslejenta har bursdag på nyttårsaften (blir hele 3 år!! tiden flyr...) så da tenkte vi å "feire" hjemme hos oss selv. Ikke alle som er så heldige å få raketter på bursdagen sin :-)...

Men over til kortet - motivet som er fra Magnolia (så nydelig dette motivet) er fargelagt med distress ink refills. Har embosset kanten på papiret hun sitter på - tanken var at det skulle være snø :-).. Blomster fra Prima, roser og annen pynt fra Unik Hobby.


Takk for at du besøker bloggen min!

søndag 7. desember 2008

StampARTic Challenge #2


En ny utfordring fra StampARTic i dag :-). Denne var vrien, jeg har aldri laget bakgrunner selv før og hadde ikke så mye å velge mellom. Men jeg har da gjort et forsøk, kanskje ble det litt for tynt, men alt jeg prøvde å legge til utover slik det ser ut nå ble ikke bra. Så here goes!!

Jeg har iallefall brukt stempel fra Stempelgledes Grunge Collection til bakgrunn, stemplet med Archival Ink, Coffe. Og tekststempelet er fra Norsk Stempelblad. På enden har jeg brukt Martha Stewart punch for å lage bord. Kanten rundt er svertet med samme Archival Ink som bakgrunnen.
Motivet er fra Whiff of Joy, Lizzie with Muff. Som alltid fargelagt med distress ink refiller.

Takk for at du besøker bloggen min!

Magnolia julekort


Det begynner å haste med å bli ferdig med alle julekortene - jeg nærmer meg faktisk, har bare 9 stk igjen fant jeg ut i sted. 22 er klare i konvolutter til å sendes :-), synest jeg har vært flink...


Dette kortet laget jeg for en stund siden men hadde ikke tatt bilde av det. Har brukt motiv fra Magnolia, fargelagt med distress ink refills. Mønsterpapiret er kjøpt hos Foto Knudsen og jeg er ikke sikker på hvor det er fra. Ellers er det brukt blomster fra Prima, Nestabilities, tekststempel fra Norsk Stempelblad.


Takk for at du besøker bloggen min!


torsdag 4. desember 2008

WOJ Challenge 11


This week at a Whiff of Joy Challenge, Heather has made a wonderful sketch for us to follow.


I've used the beautiful stamp of Lizzie with Muff, and it is colored with Distress ink refills.


The text sentiment was a gift from someone so I don't know where it's from. The pearls are from KaiserCraft, and the flowers from Prima. The ribbon is Vintage Ribbon from Melissa Frances.

Thank you for visiting my blog!


Bloggarkiv

Print