torsdag 26. februar 2009

Tja... vel et kort er det nå iallefall

Her er det andre kortet jeg laget i går kveld. Tanken var å delta i Sugar Bowl utfordring med å bare bruke ett mønsterpapir, men når jeg var ferdig så kom jeg jo på at motivet er jo
Whiff of Joy så det gikk jo ikke :-)... He, he vel kortet kan sikkert brukes likevel...


Som nevnt altså motiv fra Whiff of Joy, det nye spring kitet deres med motiver designet av Elisabet Bell. Fargelagt med distress ink refiller. Og jammen har jeg pyntet inni kortet her også. Tekststempelet inne er fra Stampabilities. Det viser vist ikke så godt på bildet men nede til høyre på kortet er det rub on med teksten "til deg min venn" - skulle nok vært med svart ja...


Takk for at du besøker bloggen min!

Stampartic utfordring..

Jeg fikk laget et par kort i går kveld, minsten var snill og grei og sov litt iallefall :-) Tankene mine var likevel kanskje ikke helt med i det jeg gjorde...
Dette kortet var ment å være til utfordringen hos StampARTic hvor temaet er GO GREEN.... trodde jeg - helt til jeg kom på at var det ikke noe til da.... Hm og jo da, det skulle være noe "recycled" også...
Men kanskje... jeg har jo en kakeserviett på kortet - kanskje den kan gå som "recycled" - det er jo ikke opprinnelig ment å være til kortlaging vil jeg tro?!
Jeg prøver....
Motivet er fra Whiff of Joy og fargelagt med distress ink refiller. Tekst stempelet er fra Norsk Stempelblad. Ellers er det blomster, perler, brads, tyll og kakeserviett :-). Kantene er revet med en distresser og svertet med vintage photo.

Det med fotografering av kort er noe herk - fargene er faktisk noe sterkere enn det som kommer frem. Jeg er ikke så fryktelig god på redigering av bilder - tror jeg må lære meg det når jeg får tid... Er så fryktelig masse jeg har lyst å lære og så lite tid til disposisjon - tenk om døgnet hadde vært dobbelt så langt - ah det hadde vært noe ja....


Siden jeg var så godt i gang så har jeg faktisk pyntet innsiden av kortet også, mønsterpapiret er det samme som på forsiden (her viser fargen faktisk bedre....)

Og til slutt baksiden har jammen fått seg en liten mønsterstripe også sammen med det personlige stempelet mitt.

Tusen takk for at du besøker bloggen min!

søndag 22. februar 2009

Sukkersøtt #29


Utfordringen hos sukkersøtt denne uken er å ramme inn motivet med ett eller annet. Jeg har laget et takkekort med motiv fra Whipper snapper, fargelagt med prismacolor og MCP teknikken.
Ha en fin søndag alle sammen!

Takk for at du besøker bloggen min!

The challenge this week at Sukkersøtt is to frame the image. I've made a thank you card with a stamp from Whipper snapper, colored it with Prismacolor pencils and MCP technique.

Thanks for visiting my blog.

Blogcandy time :-)

There's a lot of blogcandies out there at the moment - here are som of them:


Take a look at Gayle's candy at Little bird design, you can win som great stuff - take a look here.


Lim is celebrating her first Blog-anniversary with a gorgeous candy. She will pick 3 winners!!! Check it out here. It's open until March 7th.


Alison is celebrating 15.000 hits on her blog with a great candy. Check it out here. It's open until February 28th 6 pm.


Bev has a birthday candy which is open until 24th. Check it out here.


Linda is celebrating 5.000 hits on her blog with these great candy. Its open until 28th at midnight. Check it out here.

Gurli has this lovely candy too, check it out here. It's open until 22.02.09.

The next candy is at Bizzy bec's and it's open until 26th. Check it out here.

And finally this candy at Carlz card's who has a anniversary blog candy here. It's open until 28th.

torsdag 19. februar 2009

Whiff of Joy Challenge

At the Whiff of Joy Challenge blog there's a special Whiff of Joy Guest Designer Call this week. The great sketch to follow is made by Katharina herself. I've made this card with one of the new WOJ spring kit by Elisabeth Bell which I got in my mail this week. I love them alle, but especially this one. It's colored with distress ink refils.


The pattern paper is from 7 Gypsies, the sentiment stamp is from KH design, and translates to "Friend". The flower's are from Papirloftet. I've also put som glossy on the rose, but it doesn't show well in the picture.

A little close up of the cute image..


Thanks for visiting my blog!

Blogcandy : Scorepal

Wendy has a great blog candy going where a lucky person will get a score pal. Check it out here.

After Eight box

Jeg forsøkte meg på en sånn after eight box her tidligere i uken. Har ikke fått lagt den ut før da det har vært en slitsom uke. Minstemann har vært syk - hadde høy feber på mandag og vi ble innlagt på barneklinikken for masse prøvetaking. Heldigvis fikk vi reise hjem igjen om kvelden med åpen retur og de fant vel egentlig ikke noe spesielt annet enn en eller annen virusinfeksjon - heldigvis har det ikke dukket opp prikker og slikt - tror det var det de fryktet (sånn hjernehinnebetennelse) - så jeg har hatt noen bekymringsfulle dager siden, men han er såpass oppegående og har sovet godt i natt så jeg tror vi er over kneiken :-).

Vel tilbake til boksen - det var faktisk veldig moro og faktisk lettere enn jeg hadde trodd å lage en slik. Slet litt med hvordan jeg skulle pynte den - men tror det ble sånn noenlunde. Gaveboksen er iallefall allerede gitt videre :-), fikk meg en liten tur på klubb i går kveld det var gøy - masse god mat og gode venner.


Boksen er pyntet med blomster fra Papirloftet og Prima, grener fra punch, teksten er skrevet ut fra PC, halvperler fra KaiserCraft og blad fra QK.
Det er stappet litt tyll bak blomsten, og så er det en perle og bradramme fra Kort og godt.

Takk for at du besøker bloggen min!

onsdag 18. februar 2009

Mere blogcandy

Jacqui (Cats Whiskers) is offering not only one but two great blogcandies. Check it out - and take the time to see all her gorgeous creations.

Blogcandy

Filharmonica har en flott blogcandy gående - den varer til 22.02.09. Anbefaler turen over og samtidig se på alt det flotte hun lager!!

tirsdag 17. februar 2009

Scrappekurs: online kurs blogg!!


En ny blogg med online scrappekurs har sett dagens lys. Jeg har allerede meldt meg på ett og gleder meg til å få prøvd det :-). Ta turen over og sjekk det ut du også!

I anledning snart vinterferie og 1000 hits har har de en blogcandy med mye flott. Den varer til 22.02.

torsdag 12. februar 2009

Sugar Nellie bursdagskort og awards

Her et kort jeg kokte i hop i går kveld. Er ikke sikker på om jeg synes det var noe bra, men det har liksom komt seg dagen derpå :-)... Motivet er fra Sugar Nellie, ja jeg har en del av de :-)...

Fargelagt med prismacolor blyanter og MCP teknikken, blitt veldig gla i denne måten å fargelegge motivene på - spesielt etter jeg fikk fatt i prismacolor blyanter - man kan si hva man vil at andre blyanter er ganske gode på dette - men jeg synes nå det er dag og natt i forskjell jeg da.... Tekststempel fra Aud Design og Stempelglede, swirls fra Rhonna Fahrer. Papirene er fra litt av hvert (fått fatt i ganske mye forskjellig mønsterpapir billig i det siste på scrapping.no forumet.


Når man snakker om det så var ett av mine kort valgt ut blant de kreative i uke 5/6 på dette forumet. Snakk om at jeg fikk hakeslepp av det da!!! Følte meg ganske stolt når jeg oppdaget det - jeg er ikke akkuratt noen erfaren i dette gamet, men har vel komt langt et stykke på vei siden jeg startet opp i oktober.

Og jeg som aldri har vært kreativ i hele mitt liv - kanskje det bare er slik at jeg aldri egentlig har prøvd, men jeg tror faktisk at kreativitet kan læres - jeg er iallefall evig takknemlig alle dere der ute som bidrar til min inspirasjon - bruker vel så mye tid på å surfe innom masse blogger som jeg bruker på selve kortlagingen :-).


Men over til noe annet - jeg har fått en award og to - noe jeg setter veldig stor pris på!!

Den første fikk jeg for en stund siden av Camilla - hun lager fantastiske kort, og har du ikke sett dem anbefaler jeg en tur innom bloggen hennes (men tviler vel på at noen ikke kjenner til henne)....


Den andre har jeg fått av Audhild - anbefaler også her en tur innom, kortene hennes er helt nydelig - og hvis jeg skal tilegne noen æren for at jeg begynte med kortlaging så må det nok bli henne :-).
Jeg må få komme tilbake til hvem jeg gir dem videre til - rekker ikke det i kveld. Burde vel ha begynt pakkingen siden vi skal innover til Hardanger i morgen - det er jo så fantastisk mye snø - at vi fant ut - her må vi ut av Bergen og innover på landet - akebrett i bakkene inne hos farmor høres nok artig ut både for store og små :-).

Tusen takk for at du besøker bloggen min!

Sukkersøtt utfordring # 27, Valentine

Utfordringen hos Sukkersøtt denne uken er å lage noe med temaet Valentine. Dette kortet kan vel kanskje betraktes i så måte :-).
Motivet er fra Sugar Nellie, Sweet art Ebony av Elisabeth Bell. Motivet er fargelagt med prismacolor blyanter og MCP teknikken. Papiret er fra BasicGrey. Tekstbillettene er skrevet ut fra PC. Den hvite borden har jeg brukt Martha Stewart punchen min på (men det ser vel alle - LOL). Blomster fra Prima, diecut, halvperler og charm.



Takk for at du besøker bloggen min!

This card is made for the challenge at Sukkersott this week. The theme is valentine - which is quite popular these days :-). The image from Sugar Nellie is colored with prismacolor pencils and MCP technique.
Thank you for visiting my blog!

tirsdag 10. februar 2009

New Whiff of Joy release February 14th

There's a new Whiff of Joy collection to be released February 14th designed by Alison Acton, a set of medieval Charlotte & Charlie. Pop over to Katharina's blog to find out more. You can win stamps from this collection.

søndag 8. februar 2009

3 år og ivrig kortlager :-)


Jeg har fått ordnet litt på hobbyrommet mitt slik med blant annet nytt arbeidsbord og slikt. Mangler fremdeles hyller og diverse - men må jo begynne en plass. Av den grunn har jeg ikke tatt flere bilder enn dette ene (fryktelig rotete enda..) Det jeg ville vise var min skjønne lille datter på 3 som elsker å være med mamma her inne å klippe og lime og tegne. Og aller helst gjøre nøyaktig det samme som mamma gjør. :-)
Hun kan være den mest gretne lille trassige 3 åringen, men sier jeg at vi skal gå inn her og tegne - så blir hun verdens snilleste 3 åring :-).
Takk for at besøker bloggen min!
Here is a picture of my 3 year old daughter sitting in my crafting room. She loves to be in there with me, cutting, pasting and coloring. Hope you se past all the mess in the room, it's not finished yet, LOL.
Thanks for visiting my blog!

Sugar Bowl challenge 3 - Love & romance

The challenge at Sugar Bowl is to make a card with the theme 'Love and romance'.

My card is with the stamp 'Pen Pal' designed by Elisabeth Bell. It is colored with distress ink refills. The paper is from Basic Grey, flowers from Prima and I've used some Glimmer mist on the pink flower. The heart is punched out on Bazill paper. Pearls from KaiserCraft.


A little close up :-) I've also put som diamond glaze on the rose.

Thank you so much for visiting my blog!

Sketch challenge at StampARTic

Utfordringen hos StampARTic denne gangen er å følge en nydelig sketch av Charlotte Ravn.

Jeg fikk tid til å lage et bidrag til denne i går kveld.


Motivet er fra Whiff of Joy, fargelagt med distress ink refiller. Blomster og bling fra Prima, halvperler fra KaiserCraft, bakgrunnspapir fra 7Gypsies og resten er skrevet ut fra PC. Borden er laget med Martha Stewart punchen min.



This week at StampARTic the challenge is to follow a sketch by Charlotte Ravn. I've used a stamp from the Whiff of Joy collection, colored it with distress ink refils.

Thank you for visiting my blog!

Bursdagskort og et takkekort

Det er vinter - gradestokken viser minus 11 grader i dag. Det er ikke hverdagskost med sånn kulde her i Bergensområdet. Men vi får vel ha oss en tur ut i akebakken i dag og likevel kanskje, sola skinner og det er faktisk helt nyydelig.

Morsdag er det jo og idag - jeg skal få shoppe meg en bind-it-all maskin i gave :-) (snill mann og barn jeg har) og da blir det jo gjerne litt andre ting også når man først er i gang ;-).

Kortene under laget jeg for en stund siden, men har ikke fått tatt bilde av dem før nå. Det første er et bursdagskort til en liten jente med motiv fra Sugar Nellie, malt med distress ink refiller. Teksten er skrevet ut fra PC og skjært ut med kniv (ah skulle ønske jeg hadde en silhouette maskin....får ønske meg til bursdagen, det er jo bare 1-2-3-4-5-6 måneder til, stønn....lenge å vente).


Det andre her er til samlingen med takkekort jeg skal lage (eller prøve å lage iallefall), motivet (husker ikke helt, men er kanskje Whipper snapper..) er her fargelagt med prismacolor blyanter og MCP teknikken.


Ønsker alle som er innom en nydelig søndag!
Takk for at du besøker bloggen min.

mandag 2. februar 2009

Babykort jente

Formen er stigende og ungene sover godt - hva er da mer gøy enn å sette seg på hobbyrommet og lage litt kort. Merkelig hvor fort tiden flyr når jeg sitter der inne, klokken tikker mot midnatt og jeg burde strengt tatt hoppet til køys - men stillheten og roen til å gjøre noe JEG har lyst til har foreløpig vunnet diskusjonen :-).

Endelig fikk jeg lage et babykort til en jente. Synes det har vært så mye guttebabyer i det siste (sikkert fordi jeg fikk gutt selv jeg føler det slik), så det var gøy å lage noe i rosa :-). En venninne av meg fikk altså en liten herlig jente her for litt siden - og kortet er til henne når jeg skal på besøk en gang. Alltid godt å ha det klart :-).



Stempelet og teksten er fra Elzybells Art Stamps. Leste om disse nydelige stemplene i en artikkel hos StampARTic her forleden og synes de var uiomotståelige (mange stempler som er det merkelig nok :-)...) Motivet er fargelagt med Prismablyanter og MCP teknikken. Kantene er svertet med fluid chalk.


Blomstene er fra Prima, rosene fra Wild Orchid Crafts. Metallpynt fra Lenes hobbyshop.
Mønsterpapirene er jeg ikke sikker på - hvis jeg finner det ut skal jeg heller redigere innlegget :-).


Ha en fin kveld/natt!


Takk for at du besøker bloggen min!

Bursdagskort som ikke ble brukt likevel....,

Det har vært dårlig med kortlaging de siste dagene - sykdom, barnedåp og slikt har dessverre gjort sitt til at hobbylering ikke har stått høyest på prioriteringslisten.

Kortet under lagde jeg i nesespray rus på fredagskvelden for Christina skulle i barneselskap på lørdagen. Dessverre så våknet vi opp til 39 i feber og elendig form på veslejenta så noe barneselskap ble det dessverre ikke. Godt hun ikke skjønte det da egentlig for de skulle på ablegøyer (et lekesenter) og det synes hun er kjempegøy :-).

I går hadde vi barnedåp på våre hjemtrakter og det gikk rimelig greit selv om formen vår var noe redusert. Godt det er overstått iallefall :-).

Så til kortet (som jeg jo nå ikke vet hva jeg skal bruke til - kanskje det dukker opp flere bursdager...) motivet er fra hänglar og stÄnglar og er fargelagt med distress ink. Tekststempelet er fra Aud Design. For en gangs skyld har jeg dekorert innsiden også siden jeg jo skulle gjøre kortet helt ferdig ;-) og pakkemotivet er fra Penny Black.

Takk for at du besøker bloggen min!

Bloggarkiv

Print