fredag 29. mai 2009

First challenge at Passion for Promarkers


There is a new challenge blog called Passion for Promarkers which have their first challenge this week, and there are some amazing prizes!!! This week you can use any colors you want in coloring the image.
I've made my first christmas card this year - I have to start sometime since I've got quite a few to make... and since I got this new stamp - the choice was easy :)


Thanks for looking!!

Card recipe:
  • Stamp: Cozy winter from Susana Custom Art Card Design, Norsk Stempelblad (sentiment)
  • Medium: Promarkers
  • Colors used: Cinnamon, forrest green, umber, sandstone, canary, ice grey 2,3, warm grey 2
  • Papers: Ladybug & friends
  • Embellishment: Flowers, roses, pearls, Snow writer, Stickles (silver)
  • Tools: Martha Stewart punch

tirsdag 26. mai 2009

Whiff of Joy Challenge # 31


Vi har hatt en herlig helg i Oslo, - vi reiste bortover i 12 tiden fredagsnatten og sjekket inn på Thon Hotell Opera klokken 8 lørdag morgen :) Gikk kjempefint - de små sov og når de var våkne så var de så snille att :):) Verre med oss voksne, vi var sinnsykt trøtte gjennom lørdagen - så det ble en tidlig kveld :)
Søndag var det konfirmasjon i Oslo Rådhus og etterpå deilig god mat på D/S Louise på Aker Brygge. Innimellom fikk jeg truffet en god venninne som jeg ser så altfor sjelden!! Og så bar det hjemover igjen - ti over fire lag jeg hodet på puten - ah det var herlig!! Neste gang tar vi nattoget :):):)

Anyway - så igår kveld fikk jeg endelig kost meg og slappet av med litt kortlaging. Fant denne nydelige sketchen av Heather hos Whiff of Joy challenge blog så dermed ble det et kort til denne utfordringen.

This weeks challenge at Whiff of Joy challenge blog is to follow this gorgeous sketch by Heather. After a lovely weekend spent in Oslo, it was relaxing to get home and make a card - so I decided to enter this challenge. I've used 3 different Whiff of Joy stamps and masked them together. The sentiment translates to 'Congratulations'.



These stamps from the new Summer kit from Whiff of Joy are so great to use for lots of occasions, and they are so much fun to color :) Here a little close up of...


Close up of the embellishment..


Thanks for looking!!

Card recipe:
  • Stamp: Whiff of Joy, Norsk Stempelblad (sentiment)
  • Medium: Distress ink refills
  • Papers: Papirdesign, Maja Design, Basicgrey
  • Embellishment: flowers, roses, needles, charms, pearls,
  • Tools: Nestabilities, sewingmachine

fredag 22. mai 2009

Sugar Bowl challenge 11


The challenge over at the Sugar Bowl this week is to make a card based on a gorgeous sketch by Kathy. You also has to include pearls on the card. I made this card with this lovely image from Sugar Nellie.

Close up of the gorgeous image..


Put som glossy on the flowers... love the effect that gives.


Also some glossy on the roses too..

I've put som Distress ink - vintage photo on all the edges.


Takk for at du besøker bloggen min!! -- Thanks for visiting my blog!!

Card recipe:
  • Stamp: Sugar Nellie, Norsk Stempelblad (sentiment)
  • Medium: Copic Sketch, Pro Marker
  • Papers: Basic Grey, 3ndy Papir
  • Embellishment: Roses, flowers, leaves, glossy, pearls
  • Tools: Nestabilities,

mandag 18. mai 2009

WOJ Summer kit - finally here :)

Summer kit pakken til Whiff of Joy kom idag - og de er så nyydelige.... Fargelagt med Copics sketch i dag og - anbefales på det sterkeste, det er sååå artig å fargelegge og blende og slikt!! Ikke at jeg er så flink, men det finnes veldig mange gode tutorials der ute, bare søk på youtube så finner man maange. Jeg sluker jo slikt rått så det blir mer timer foran pc'en enn tid på selve kortlagingen - sikkert derfor jeg ikke er så flink på stæsjing og sånt :):) men en gang må det vel dukke opp et kortkurs om sånt her i området også får vi håpe!!

I got my summer kit package from Whiff of Joy today - and I just love those gorgeous stamps. I managed to make a card tonight - the sentiment translates to "Best wishes for your birthday" or something like that :) I colored with my new Copic sketch markers - I just love them!!

Nærbilde av motivet..


Litt close up av pynten...


Kortet på tvers :)


Må jo knipse litt når man først er i gang da :):)

Takk for at du besøker bloggen min! -- Thanks for visiting my blog!

Card recipe:
Stamp: Whiff of Joy - Summer kit, Norsk Stempelblad (sentiment)
Medium: Copic sketch markers
Papers: Bearly Mine Designs: Designer Extreme Vol. II (digital papers)
Embellishment: Roses, leaves, pearsl, ribbon, tyll
Tools: Nestabilities, sewing machine, White ink pen

søndag 17. mai 2009

En laaang dag er over....

Gratulerer med dagen!!

Håper alle har hatt en fantastisk flott 17. mai - vi har hatt et utrolig nydelig vær og har kost oss masse. Tror jammen jeg har blitt littegrann solbrendt også :) kan ikke huske sist det skjedde på en 17. mai :):)
Det var jammen godt å komme hjem igjen og slenge en sliten kropp ned i sofaen og slappe litt av med pc'en. Så da kan jeg jo vise kortet jeg laget i går, fargelagt med mine nye Copics sketcher - åh som jeg liker å fargelegge med dem :)... Ha en fortsatt fin dag allesammen!

Nærbilde av motivet....


Card recipe:
Stamp: Magnolia
Coloring medium: Copic sketch, Promarker
Pattern paper: Basicgrey
Embellishment: Flowers, roses, buttons, scrappers floss, mesh
Tools: Nestabilities, sewing machine,

Takk for at du besøker bloggen min!

fredag 15. mai 2009

Sketch & stash challenge # 10

Fredag og helg - og det er jo 17. mai helg også - vi får vel ta turen til hjembygda, men bare dagstur denne gangen - er jo en viktig!!?? fotballkamp på lørdag - forstå det den som kan....
Men været er nyyyydelig, bare se på bildet nederst i innlegget - min utsikt i dag - ikke en sky på himmelen - ah det er bare helt herlig!! Håper det blir sånn på søndag også..

I går fikk jeg en symaskin levert på døren :):) har lenge lurt på om jeg skulle kjøpe en, men det er jo liksom så digre og uhamslige og jeg har liksom ikke plass til det også... men så fant jeg denne søte lille maskinen som bare er 2.2 kg og tar jo omtrent ikke plass - så da var jeg solgt :):) Og guri så gøy det var - blir nok mye sying på kortene mine fremover ja - he, he!!

Utfordringen hos Sketch & stash challenge # 10 er en lekker skisse å følge, og her er mitt kort. Ble ikke helt som jeg hadde tenkt da jeg måtte "reparere" litt med en større tekst enn jeg hadde planlagt da opprinnelige plan gikk skeis :)

----

The challenge #10 at Sketch & Stash challengeblog is to follow this lovely sketch by Lena.


Close up of this beautiful hÄnglar girl..


Vakkert i Bergen når sola skinner :):) -- It's lovely in Bergen when the sun is shining!!


Takk for at du besøker bloggen min!! -- Thanks for visiting my blog!!

Card recipe:
  • Stamp: hÄnglar & stÄnglar,
  • Coloring medium: Distress ink refills, and Le plume on the dress
  • Pattern paper: Basic Grey, Papirdesign, Maja Design
  • Embellishment: Roses, ribbon
  • Tools: Nestabilities, Martha Stewart punch

mandag 11. mai 2009

Vintage bryllupskort

Jeg klarer ikke helt å la være disse vintage kortene - det er jo ganske gøy :) Og da jeg fant dette bildet på internett så klarte jeg ikke la være å lage et bryllupskort - motivet var jo bare helt bedårende :):)...
Jeg har revet og svertet og stæsjet og ja alt som tilsynelatende skal være med i følge diverse bruksanvisninger - så tja.... bildet er skrevet ut på fargeprinter og raspet litt med en pussekloss for å få det til å virke litt eldet.. Papiret bak er fra 3ndy papir og den gamle skriften bak i de revne områdene er også komponert på pc og printet ut, svertet og krøllet :)

Nærbilder...


Teksten "Kjære brudepar" er printet ut fra PC.


Tusen takk for at du besøker bloggen min!!

Ramme rundt bildene laget av Kristina/Xtina.

søndag 10. mai 2009

Sketch saturday # 50

Det er en nydelig skisse å følge hos Sketch Staturday bloggen denne uken så jeg lagde dette kortet basert på den. En god venninne av meg har flyttet inn i ny bolig så da er det jo kortanledning :) Må jo finne noe å bruke alle kortene jeg lager til (hi, hi) det har en tendens å hope seg litt opp - men nå kommer en god del bursdager fremover så da kan det jo hende det faller et kort i en og annen postkasse kanskje.......

There's a lovely sketch to follow over at the Sketch Saturday blog this week - here's my card for a friend who's got a new house. The sentiment on the front says "Congratulations" and the one inside which is printed out from the PC translates to "with a new home".


Close up...


Inside the card...



The frame around the pictures is made by Kristina/Xtina.

Card recipe:
Stamp: Whiff of Joy, Magnolia, Norsk Stempelblad
Papers: Bo Bunny
Embellishments: Flowers, roses, ribbons, charms, pearls, glossy, Glimmer mist (old lace)
Tools: Nestabilities,
Medium: Le plume, Tombow

Thanks for visiting my blog!!

lørdag 9. mai 2009

Sukkersøtt DT skisse og litt til...

Utfordringsbloggen Sukkersøtt søker etter designere - jeg likte så godt skissen at jeg laget dette kortet uten at jeg egentlig hadde tenkt å delta, men så fant jeg ut - det verste som kan skje er jo ingenting så hvorfor ikke?!

The challengeblog Sukkersøtt is looking for designers, they wanted us to make a card based on a sketch so here's my card based on it.


Nærbilde av rosene.... -- Close up of the roses.


Dekorerer alltid innsidene jeg for tiden så her kommer de - noenlunde etter samme skisse som forsiden :) -- Inside the card - based on the same sketch as the front..



Og baksiden også basert på skissen.. -- And the back, also based on the sketch - with my personal stamp..


Card recipe:
Stamp: Magnolia, Aud Design (sentiment), Whiff of Joy (sentiment), Stempelglede (sentiment & swearls inside the card and on the back), Personal stamp
Papers: Maja Design
Embellishment: Roses, glossy, flowers, pearls
Tools: Corner rounder punch, Silhouette
Medium: Distress ink refills

-------

Og en publisering og en award:


Fant plutselig dette kortet i artikkelen "Utvalgte papirgleder 3. mai"på Papirgleder.no sine kreative sider - det var jo kjempehyggelig at noen liker det jeg lager!! Tusen takk til Julie Evjen Pettersen som valgte mitt kort!!







Jeg har også fått en award - fra kanondyktige Lena Katrine!! Tusen takk snille du!! -- I also got an award from the amazingly talented Lena Katrine!! Thank you very much!!


Jeg gir den videre til alle dere utrolig snille og dyktige damer som tar dere tid til å legge igjen en hilsen - setter enormt stor pris på det!! Tusen takk! -- I will pass this on to all of you sweeties who leave me a comment - I love to read them all!! Thank you very much!!

Tusen takk for at du besøker bloggen min!! -- Thanks for visiting my blog!!

onsdag 6. mai 2009

Magnolia challenge # 3

Ny utfordring hos Just Magnolia, er så glad i disse stemplene - er så søte og så gøye å fargelegge. Ukens utfordringer er å følge en nydelig skisse.

This weeks challenge over at the Just Magnolia challenge blog is to follow a gorgeous sketch. Here's my take card with this cute Tilda I found in my collection (don't think I've used it before..)


Close ups..



Takk for at du besøker bloggen min!! -- Thanks for visiting my blog!!

Card recipe:
  • Stamp: Magnolia
  • Papers: My Mind's Eye
  • Embellishment: pearls, roses, ribbon, swirl
  • Tools: Martha Stewart punch, Nestabilities, Silhouette
  • Medium: Distress ink refills (tattered rose, weathered wood, mix of aged mahogny & worn lipstick, walnut stain, antique linen)

søndag 3. mai 2009

StampARTic skisseutfordring

Hi hi - 2 kort på en dag - hm det var kanskje ikke helt riktig, men to innlegg på en dag blir det nå iallefall. Har hatt dette motivet liggende ferdigmalt en stund og lette etter en utfordring å delta i med ett kort. Valget falt på StampARTic som har en utrolig nydelig skisse denne gangen som er laget av Pia som er gjestedesigner. Ta en tur innom bloggen hennes om du ikke har vært der - mye lekkert å se der!!

There's a gorgeous sketch to follow in the challenge at StampARTic this time. It's made by Pia, who is guest designer this week. Stop by her blog if you haven't before - there a lot of beautiful creations to admire! I made a confirmation card with this sweet Sarah Kay stamp.


Nærbilde.. -- Close up..


Takk for at du besøker bloggen min!! -- Thanks for visiting my blog!!

Card recipe:
  • Stamp: Sarah Kay, Stempelglede (sentiment)
  • Papers: My mind's Eye, Maja Design
  • Embellishments: Flowers, glossy,
  • Tools: Crop a dile,
  • Medium: Tombow and Le plume

Trykkpressa's Mai utfordring

Trykkpressa's Mai utfordring er å bruke fargene lilla og turkis. Lilla er nok en av favorittfargene mine, men turkis har jeg ikke brukt noe særlig. Men fargene er jo nydelige sammen så her er kortet mitt. Fant ikke noe turkis farge blant distress ink'ene (er lite flink med mixing av farger :( så måtte dra frem prismacolor'sene - der er jo utvalget enormt :).

Trykkpressa's May challenge
is to use the colors purple & turqouise.


Nærbilde... ------ Close up...


Tusen takk for at du besøker bloggen min, og takk for alle hyggelige kommentarer!! --- Thanks for visiting my blog - and thanks for all the nice comments you leave!!

Card recipe:
  • Stamp: Sugar Nellie, gorjuss girls set 2, Norsk Stempelblad (sentiment)
  • Papers: Bearly mine designs, Designer Extreme Vol. 1 CD
  • Embellishments: flower, roses, charms, pearls
  • Tools: Nestabilites, embossing
  • Medium: Prismacolors pencils & white spirit (MCP)

Bloggarkiv

Print