torsdag 27. august 2009

Yeah! I got some cardmaking time tonight too :)

I just adore the gorgeous Magnolia stamps, and when the new autumn kit arrived in my mailbox yesterday I just had to find some time too ink one up and color it :)


This adorable Tilda is colored with distress ink refills, papers are MME and Maja Design.


Tilda is sitting on some 3D pumps...and lots of gorgeous flowers on the right, I've also used a Martha Stewart punch, actually two :) And I've been sewing all over the card :)
The swirl is painted with crackle paint.


Also a "cace napkin" and some notes from an old song book.


I'm off work tomorrow - I'm going to take my little boy and girl to a photographer and take som portrett pictures of them to put up on the walls. I imagine this will be an interesting morning :)

Thanks for visiting my blog !! Have a wonderful weekend!!

tirsdag 25. august 2009

Et enkelt kort i en hektisk hverdag....

Det kom jo noen nydelige høststempler i posten i forrige uke fra Whiff of Joy. Jeg har ikke fått prøvd så mange enda, men ett fikk jeg da fargelagt og montert på et kort i løpet av helgen. Tiden flyr fra meg - en travel jobb, familie som skal ha sitt og da blir det for øyeblikket ikke så mye tid til kortlaging som man skulle ønske...

Men av og til er det faktisk litt terapi å la jobb være jobb når ungene er lagt og heller slappe av med litt kortlaging og maling av motiv :). Denne søte Whiff of Joy gutten er iallefall malt med distress ink refiller
Motivet er maskert sammen med en ramme fra Norsk Stempelblad hvor også teksten er fra. Mønsterpapiret er Maja Design.
Blomstene er fra Papirloftet og roser fra WildOrchidCrafts, bladene er punchet ut med en Martha Stewart punch.
Tusen takk for at du stakk innom, og tusen takk for hyggelige ord - det varmer!! -- Thanks for stopping by, and I do appreciate your nice comments!! Hugs to you all!!

fredag 21. august 2009

WOJ wedding card

En kjempehyggelig dame som jeg har jobbet sammen med i 10!! år gifter seg denne helgen og jeg har laget kortet fra alle oss på kontoret for en stund siden.

Kortet og oppsettet er en del liftet fra Camilla sitt nydelige bryllupskake kort - du finner det her. Mitt kan nok ikke måle seg med hennes, men jeg er da ganske fornøyd likevel :)

Har brukt det nydelige bryllupskake stempelet fra Whiff of Joy og malt med distress ink refiller.

A very nice lady which I've been working with for 10 years is getting married this weekend. I made the card to go with the gift from us at the office. The card is a lift/very inspired by Camilla's gorgeous wedding card which you can see here. The stamp is from Whiff of Joy.


Har brukt litt forskjellige blomster fra her og der, mesteparten er vel fra WildOrchidCrafts tror jeg. Litt hjertecharms, samt sølv glitterlim på kantene på rosene.

Ikke så fancy innside, enkel med samme mønsterpapir som i fronten, og tekst stempel fra Norsk Stempelblad.

Kortet knyttes sammen med båndet som er i en gråtone.

Baksiden med mitt personlige stempel.


Tusen takk for at du stakk innom!! -- Thanks for looking!!

onsdag 19. august 2009

Et hanglar guttekort

Christina fikk invitasjon til en nabogutts bursdag før helgen og jeg fikk ikke begynt på noe kort før mandag (selskapet var tirsdag) så det bærer litt preg av å være et hastverkskort syns jeg. Men så er det det dere med å pynte guttekort, det er helt grusomt vanskelig - en ide til alle kursholdere, hvordan pynte guttekort - jeg hadde iallefall komt ;)


Jaja, motivet er denne søte hanglar gutten med dragen, og så er det en fotball som er festet i en lenke fra Tim Holtz. Nabogutten er vel strengt tatt ikke så opptatt av fotball men det var nå det eneste stæsjet jeg hadde som kunne forbindes med gutter :)


Motivet er fargelagt med distress ink refiller, kantene er svertet med weathered wood.


Mønsterpapiret er vel BasicGrey tror jeg. Har sydd med symaskin rundt kantene.


Takk for at du besøker bloggen min!!

mandag 17. august 2009

Sarah Kay in pink...

I dag er jeg hjemme for minsten har tilvenning i barnehagen, det gikk jo faktisk ganske bra, litt sutring og sånt i starten, men kom seg etterhvert. Går sikkert enda bedre i morgen når faren skal være med, utrolig nok er de alltid så mye mer medgjørlige med fedrene :)

Vi tilbragte helgen inne på Omastrand i Hardanger og det regnet og regnet og regnet.... Så jeg fikk da malt et og annet motiv. Så i går kveld satt jeg og Christina og monterte dette kortet, hun synes det ble veeeldig fint :):) Men så lenge det er rosa på noe så er det jo en vinner hos henne uansett :)

Today I'm off work because my little boy had his first day in kindergarden - it went quite well I think :)
I finnished this card last night and the cute image of Sarah Kay is colored with distress ink refills. Papers are MME and Bearly Mine Crafts CD.


Det lille mønsterpapiret er fra MME (Laundry line, tror jeg) og det store rosa er digital papir fra Bearly Mine Design.
Ellers er det blomst fra Papirloftet, roser fra WildOrchidCrafts, bladene er punchet ut med en Martha Stewart punch og så har jeg sydd på alle kantene.



Det nydelige Sarah Kay motivet er malt med distress ink refiller. Og jammen er det vist noen perler fra Kort & Godt også :)


Ha en fin uke allesammen, og tusen takk for besøket i bloggen min!!

Have a wonderful week and thanks for visiting my blog!!!

mandag 10. august 2009

En god og lang klem -- A nice long hug

Her kommer ett av kortene jeg laget i helgen (noen må vente litt så mottakerne får dem først :)...) - fant ut jeg måtte finne frem Copic'sene litt igjen (må jo bruke dem når jeg jo har kjøpt dem da :)...) selv om jeg har litt distress dilla for tiden....

Vel fant ut at jeg fikk prøve meg på Whiff of Joy sjiraffen, den er jo veldig gøy å fargelegge. Skulle egentlig benytte skissen hos Whiff of Joy utfordringsbloggen, men fant ut jeg hadde havnet litt for langt ut på sidelinjen til at jeg våger å delta :) Ikke alltid like lett det dere..

Here's one of the cards I made this weekend, some of them have to wait a bit :)
I decided to have a go at this gorgeous image from Whiff of Joy with my Copic sketch's - even thoug I'm still hung up on distress... :) But since I've bought them (and they are not that cheap - I guess I have to use them once a while :):)...


Tekststempelet er fra Stempelglede. -- The sentiment is from Stempelglede and translates to "A hug for you".


Litt blomster må jo til og så en del raindrops eller hva det heter... Borden er stanset ut med en Martha Stewart punch... Har omsider klart å få tak i en sånn branch punch fra Martha Stewart på Ebay - kan nesten ikke vente til den kommer, skal bli herlig å slippe å slite ut armer og ben på den McGill punchen :)

Some flowers and roses, and a few raindrops. Border is punched with a Martha Stewart punch.


Tusen takk for at du stikker innom! Takker også for alle de hyggelige kommentarer som legges igjen - blir så glad av å lese dem! -- Thanks for looking! And also thank you so much for your lovely comments - I love reading them all!!

Have a wonderful evening!!

torsdag 6. august 2009

A spoon full of sugar #63 - Floral fantasy

I managed to get this card finnished tonight - one of the many projects thats been on hold because of my busy schedule the last week. I figured it maybe could be entered into A spoon full of sugar this week where the theme is "floral fantasy".

I've finally found out how my sewing machine really works too today ;) so the sewing looks so much better than on my previous cards... I don't have that much experience with these machines :)

I've used this new Sarah Kay stamp, not that different from my favorite Sarah Kay - but still I had to have it :)
It's colored with distress ink refills which seems to be my favorite these days!!


The papers are from My minds eye, and the sentiment is printed out from my computer and the translation is just "happy birthday".


Other things on the card is flower, and roses in different sizes :)


Wishing everyone who stops by a wonderful weekend and thanks for looking!!


Frame around picture is made by Xtina.

A box with some tea

En eske med te som jeg har pyntet litt :). Det har vært så travelt de siste dager på jobb, og kveldene har også gått med til jobbing så denne esken har tatt sin tid :)
Men nå er det jo snart helg (jippi) og da er det jobbefri (det har jeg bestemt meg for) så da blir det nok litt tid til kortlaging og slikt når ungene har lagt seg får jeg håpe!!

Malte esken med distress crackle paint før jeg pyntet med mønsterpapir (MME tror jeg). Kantene er svertet med vintage photo.


Motivet som er festet på esken er fra den nye dyrekolleksjonen til Whiff of Joy, en annen klar favoritt er denne elefanten. Utfordringen er å få til gråfargen fint med distressen - synes det er vanskelig (er ikke helt god det blekket mitt tror jeg). Men det ble vel sånn passe tror jeg.


Ellers er det pyntet med litt blomster og roser fra hhv Papirloftet og Kort & Godt.


Takk for at du titter innom, og takk for alle hyggelige kommentarer som legges igjen - det settes stoooor pris på!!!

Thanks for looking!!! And thanks for all the nice comments you leave me, they are truly apprecitated!!

The frame around my pictures is made by Xtina.

Bloggarkiv

Print