torsdag 31. desember 2009

Jenta mi er 4 år idag // My little girl is 4 years old today

Hjelp, veslejenta mi er 4 år idag. Tida går jo så fort at det nesten er skremmende, synes ikke det er såå lenge siden jeg tilbragte nyttårskvelden på Haukeland med et lite nurk i hendene og såg ut på rakettene....

My baby girl, maybe not so much a baby any longer, but still my baby girl ;) is turning 4 years old today!! And ofcourse that means a birthday card!! I've used this cute image from Motivet and colored it with distress ink refills. Papers are Maja Design. 



Så et 4 års kort er vel på sin plass ;)
Har brukt stempel fra Motivet og fargelagt med distress ink refiller. Papirene er Maja Design tror jeg.



Glitter rundt kantene og litt på kaken, samt bling.



Den store rosen er kjøpt hos Papirgleder, de små hos Wild Orchid Crafts.



Takk for at du tok turen innom, ønsker alle en riktig god nyttårsfeiring og et kjempegodt nytt år!!

Thanks for stopping by, and I wish you all a happy new year!!

tirsdag 29. desember 2009

Hurra for deg!

Det er så forfriskende hvis det går an å si å ikke lage julekort ;) Lysten på å lage kort flommer nesten over, hi hi. Tiden strekker bare ikke til, men kveldene går med til kortlaging, nyter å ha fri - jeg trengte dette noe så innmari - heldigvis noen dager til enda før januar står for døren..... Det er nok en hektisk tid - sukk.... Jaja, den tid den sorg ;)



I dag har jeg prøvd meg på et "easel-card" med motiv fra hÄnglar. Malt med distress ink refiller.



Litt artig denne typen kort som på en måte står til pynt ;)



Aner ikke hvor teksten er fra, men antar det er Kort & Godt eller noe sånt ;) Stjerneborden nederst er stanset ut med en Martha Stewart punch. Malte med litt hvit crackle paint bak slik at det skulle vise godt med hvitt gjennom. :)



Roser og blomster er kjøpt hos Hobbykroken. Papirene er Inkido og digital scrapping paper.



Så lekker denne store hvite rosen, har puttet på litt glitter her og der. Den grønne løvbladet og hvite grenene er stanset ut med Martha Stewart puncher.



Takk for besøket og ha en fortsatt fin kveld!!

mandag 28. desember 2009

Romjulsdager

Vel overstått julefeiring - håper alle har hatt en riktig så trivelig jul. Vi er hjemme igjen etter å ha tilbragt juledagene hos mine foreldre og kost oss masse.
Heldigvis har jeg fri romjulen også så vi har fyrt i ovnen og koser oss med diverse leker som var stor suksess på julaften :)

I kveld skal vi (så sant ikke noe skjærer seg da) på fest hos ett vennepar som nylig har kjøpt seg nytt hus. Så da måtte jeg jo lage et kort. Var veldig godt å lage noe annet enn julekort etter gammelt ;)



Dette nydelige motivet fra Whiff of Joy fant veien til et kort, fargelagt med Copic sketch markers.



Litt blomster, roser og blonder og bling måtte til. Alle papirene er fra Inkido.



Sydd med maskin på alle kanter.



Og så en dekorert bakside etter gammelt.



Sitter og vurderer å reise utover til Sotra i morgentimene, de har jo romjulssalg hos Papirgleder og det frister sterkt..... Ikke det at jeg mangler noe da men..... hi hi
Ha en herlig mandag og takk for at du stakk innom!

Rammene rundt bildene er laget av Xtina. 

tirsdag 22. desember 2009

Med ønske om en god jul og et godt nytt år!!

Jeg rakk ikke alle julekortene jeg skulle lage, men sånn er det bare. Har vært slått ut det siste døgnet med magetrøbbel - håper indelig det kommer seg til julaften, ellers blir det ikke mye pinnekjøtt på meg :(

Årets siste julekort er nok en gang med Magnolia motiv og malt med distress ink refiller. 


Mønsterpapirene er også Magnolia.



Litt kanel på kortet - har sett det rundt om hos flere bloggere og fant ut jeg måtte prøve (luktet jammen godt da). Den var opprinnelig større - men en del falt av ;(






Tusen takk for besøket - ønsker alle som er innom en riktig god jul og et godt nytt år!!!


Thanks for stopping by, wish you all a merry christmas and a happy new year!!

søndag 20. desember 2009

Synger julen inn.... det nærmer seg...

Søndag allerede, hvor ble helgen av ?? Vi har hatt hyggelig besøk hele helgen av min bror og deler av familien hans. God mat og jammen har det kommet mye snø så det ble jo julestemning også :)

I morgen skal vi ut og handle julegavene, vi pleier å sette av en dag og få det unna - det ble nok litt senere ( i siste liten) i år siden det jo er 21. i morgen. Men det går nok det også :)

Har noen kort jeg ikke har fått tid til å legge ut tidligere så her kommer ett av dem. Motivet er et av mine favoritter - disse skjønne gutte englene er bare helt herlige!!


Malt med distress ink refiller og papirene mener jeg er fra Ladybug & friends.



Litt forskjellig blomster, perler og sånt må jo til :)


Teksten er printet ut fra pc.



Takk for at du stakk innom, ha en fortsatt fin søndag!!

fredag 18. desember 2009

Ett til i siste liten...

Jippi - endelig FRI iallefall så nærme jeg kommer ;) etter å ha levert barna i barnehagen har jeg vasket gulver og laget et kort og surfet på nett. Badet gjenstår å rengjøre og så skulle jeg ha laget et kort til og så må jeg ut og handle og sende julekortene så de kommer frem til jul og så må jeg lage middag og så skulle jeg ha...... nesten mer slitsomt å ha fri enn å være på jobb jo ;)

Anyway - fikk jo omsider vinter kitet til Magnolia i posten tidligere i uken - og måtte jo bare teste et av motivene ;) Kanskje ikke så kjempe julete - men hva gjør vel det? Papirene roper jo jul alene så....

Tilda'en er fargelagt med distress ink refiller, mønsterpapiret er fra Ladybug & friends.



Håper dere nyter de siste førjulsdagene - plutselig er det nyttår og et helt år til neste gang ;)

Takk for at du tok turen innom!

tirsdag 15. desember 2009

Magnolia julekort

2 dager igjen til ferie - åh hvor jeg gleder meg - klarer nesten ikke tenke på annet....i kveld tok jeg meg "fri" fra arbeidet og laget et kort (har et par igjen - og tiden står jo ikke stille... julaften kommer jo stadig nærmere ;)
Nok et av Magnolia's julemotiv som er benyttet - syns de er så søte ;). Denne gangen har jeg funnet frem prisma color blyantene og litt sansidor white sprit (eller hva det heter) og brukt MCP teknikken. Det var litt gøy - lenge siden sist.



Er ikke helt sikker på hvor det blå papiret med tekst er fra, men notepapiret er iallefall Magnolia. Den store blomsten er fra Papirloftet og rosene WildOrchidCrafts.



Alle kantene er svertet med vintage photo og har også sydd på alle kantene.



En hjerteserviett bak motivet, hjørnemetall fra Kort & Godt, brukt glitter på rosene samt på luen til Tilda.



Takk for at du stakk innom og tusen takk for koselige kommentarer!! Ha en fortsatt flott uke!

søndag 13. desember 2009

Varme gratulasjoner


Min kjære pappa var 60 år her tidligere i uken og i dag skal vi hjemover og spise god middag og feire litt :) og jeg kan jo ikke komme med gave uten å lage et kort også - så jeg tok meg tid til det i går kveld og her er resultatet.


Ikke så lett å lage kort som "passer" for en 60 åring - men det får bare stå til ;) Motiv fra Whiff of Joy fargelagt med distress ink refiler. Husker ikke hvor papirene er fra.




Blomster og roser fra Papirloftet og Wild Orchid Crafts og metall hjørne rammer og perler fra Kort & Godt.



Tekststempelet er fra Norsk Stempelblad.



Takk for at du tok turen innom, ha en herlig søndag!

lørdag 12. desember 2009

Litt mer jul...

Dagene flyr og det er alt for kort tid igjen til jul, har 99 % igjen når det gjelder julegaver og alt det som hører til - har alt for mye å gjøre. Men bare 4 arbeidsdager til nå så skal jeg har ferie resten av året :) høres så lenge ut, men 14 dager skal forhåpentligvis hjelpe litt da :)

Iallefall endelig tid til å legge ut et kort, lagde det forrige helg, men har ikke hatt verken tid eller energi til å ta bilde av det.
Motiv fra Magnolia malt med distress ink refiller. Papirene er vel også Magnolia.



Sydd på alle kanter, kant punch fra Martha Stewart.



God Jul teksten er kuttet ut med Silhouette og pyntet med glitter glue.



Her hos oss er det iskaldt i dag med 2 kuldegrader - litt av en overgang fra 12 grader tidligere i uken :)
Ha en herlig lørdag og takk for at du stakk innom!
Klem

lørdag 5. desember 2009

Varm juleklem

Endelig et julekort til - jeg har nok innsett at jeg ikke får tid til å lage alle kortene jeg skulle hatt tid til i år - neste år må jeg begynne til sommeren tror jeg :)
Vel vel - her er et jeg fikk laget her om kvelden og det var også bare flaks eller uflaks at jeg fikk tid alt etter hvordan man ser det siden jeg egentlig skulle jobbe, men så virket ikke servertilgangen og jeg orket ikke kjøre helt ned på jobb igjen for å starte den så da ble det litt kort istedenfor :)



Nok en gang Magnolia som har fått litt farge på seg og distress ink refiller er brukt :) Mønsterpapir er Maja Design og tekst stempelet er fra Norsk Stempelblad.



Rosen er fra WildOrchidCrafts, blomsten bak er stanset ut med stor retro punch, litt blonder fra Kort & Godt.



Håper på en rolig helg med litt kortlaging samtidig som det dessverre forligger en del jobbing som må være ferdig før mandag - men jeg pleier nå alltid komme i mål så jeg gjør vel det denne gangen også.
Vesla har nabojenten på besøk idag og de koser seg vist som bare det :) nå har minsten oppdaget dem også så jammen fikk jeg et øyeblikk for meg selv - det er jammen ikke ofte ;)



Vel ønsker alle en riktig lørdag og takk for besøket :)
Takk også til alle som legger igjen så koselige kommentarer - varmer mitt hjerte :)

Klem

Bloggarkiv

Print