søndag 27. juni 2010

Gratulerer

Det er søndag det er sol og det er sommer - litt sol iallefall :)


Gårsdagens kort er med motiv fra Magnolia, har fargelagt med en kombinasjon av copics og distress ink pads. Trenger nok litt mer øving ser jeg - men som første forsøk så får det vel gå :)


Mønsterpapiret er fra bl.a fra Papirdesign og er svertet med walnut stain og så har jeg sydd på alle kantene.


Blomster fra WOC og Papirloftet.

Over til noe annet :) Jeg fikk en hyggelig mail i dag tidlig om at ett kort jeg laget med motiv fra Karens doodles ble valgt ut som ukens featured diva i deres nye Doodle Divas gallery - Det var jo artig :)

Ha en herlig søndag!

lørdag 26. juni 2010

Sketchy colors #29

Fikk kost meg med litt kortlaging igjen i går kveld og her er resultatet. Fant ut jeg hadde benyttet meg av fargene i utfordringen til Sketchy colors denne uken så deltar der med dette kortet (rosa, blå o grønn).


Motiv fra magnolia fargelagt med promarkers og copic sketcher.
Mønsterpapir fra Melissa Frances og ladybug & friends.


Blomster fra Papirloftet, Kort & Godt og WOC.


Sydd på alle kanter og svertet med walnut stain.


En søt liten charm festet til båndet.


Takk for besøket og ha en kjempfin lørdag!

torsdag 24. juni 2010

Partytime

Ja jeg skulle egentlig godt tenke meg litt partytime, men, men en eller gang blir det vel  kanskje min tur :) 

Fant disse herlige digitalstemplene her tidligere i uken og fikk endelig laget et kort med denne partyjenta fra Kenny K.


Motivet er fargelagt med promarkers og Copic Sketch. Papirene er fra Inkido og det andre sto det ikke navn på.


Blonder og roser fra WOC.


Negativ dies fra Tim Holtz.


En sløyfe knytte med juksesløyfebretteren min ;) med en hjertecharm på . Sydd på alle kanter. Malt rundt kantene på bakgrunnspapiret med crackle paint med den lyse lillafargen til Tim Holtz som det står helt stille på hva heter nett nå :)


Tag malt med hvit maling og stemplet med tekststempel fra ladybug & friends i fargen coffe.
Har også sprayet kortet med glimmermist iridicent gold.

Takk for besøket, og ha en fortsatt fin torsdagskveld - og i morgen er det jo helg igjen - herlig!! Håper på sol og sommer!!

fredag 18. juni 2010

Fotballspilleren... skisse fra Cute Card Thursday (117)

I disse fotball vm tider kunne det vel passe med et fotballspiller kort ;) Dette flotte motivet er digital stempel fra Karen's Doodles og jeg har fargelagt det med copic sketch markers og pro markers.


Det blå mønsterpapiret er fra Magnolia, det andre er jeg ikke helt sikker på. Fikk plass til et par blomster selv om det er guttekort - de tåler vel en blomst og to de også ;)

Har brukt skissen fra Cute Card Thursday challenge 117 så jeg deltar i utfordringen der med dette kortet.


Litt close ups ;)


Vel - da har jeg hatt en foreløpig herlig fredag, var herlig å få klippet og vasket håret og hos frisøren og etterpå har jeg vasket og ryddet hus og laget litt kort innimellom - så en herlig terapeutisk dag som jeg trengte. Nå står litt handling for turen før småttisene skal hentes i barnehagen - tror jeg må innvilge meg slike dager litt oftere! Og jammen ser det ut som om solen er på vei frem igjen også - kan det blir en bedre start på helgen :)

Takk for besøket og ikke minst takk for masse hyggelige tilbakemeldinger på kortene jeg lager :)
Ønsker deg en fantastisk helg!

torsdag 17. juni 2010

Ah - det gjorde godt med et rosa kort igjen ;)


Etter mange grønne kort var det faktisk utrolig gøy å lage noe veldig rosa ;) Så her kommer...

Ett av de nye Magnolia motivene har funnet veien til postkassen min, malt med distress ink refiller.


Papirene er Maja Design og Making memories.


Blomstene er kjøpt hos Papirloftet og WOC


Glitterlim påført på blader og blomster av type diamond og platinum.



Alle kantene er svertet med walnut stain og jeg har som alltid sydd rundt alle kantene også. Ja også har jeg fått en liten sånn film strip ribbon fra Tim Holtz nederst ;)

Vel nå skal jeg se om jeg får ryddet og vasket litt hus før barnehagens sommerfest kaller på meg. Har fri i dag og imorgen - foreløpig har jeg ikke fått gjort så veldig mye for jeg måtte en tur innom jobb og da er det liksom ikke en fridag lenger. Men i morgen - da skal jeg ikke slå på jobb pc'en engang hadde jeg tenkt - frisøren venter kl. 9 og så skal jeg bare kose meg hele dagen og slappe av så jeg er opplagt til en helg med mann og barn for en gangs skyld ;)

Og håper på å få kost meg med litt kortlaging også - har noen flere herlige magnolia motiver som venter på meg :)

Ha en herlig torsdag og takk for at du stakk innom !!

søndag 13. juni 2010

Bee Tilda

Grønt igjen :) Dette kortet, eller fargeleggingen av motivet, er veldig inspirert av Angie som har laget noen kjempefine tutorialer - på fargelegging både med distress ink og copics - hun bruker faktisk kombinasjon av begge deler - synes det høres veldig spennende ut - og har bestilt meg den type papir hun bruker - gleder meg til å prøve :)

Her er iallefall kort med nok et Magnolia motiv, fargelagt med distress ink refiller og waterbrush.


Mønsterpapiret er tosidig og kommer fra Prima. Blomstene er kjøpt hos Papirloftet.


Blonden er kjøpt hos WOC.


Sydd rundt kantene og svertet med vintage photo.


Malt på figuren med crackle paint - walnut stain.


Takk for besøket - håper du får en kjempefin uke!!

lørdag 12. juni 2010

Lengter etter sommeren....

Her har jeg maskert sammen tre magnolia motiv, blomsten, benken og Tilda'en - og fargelagt med distress ink refiller.


Mønsterpapir fra Maja Design og Inkido. Blomster fra Prima og WOC.


Sommerfuglen er Spellbinder dies som har fått litt tørr embossing fra en Cuttlebug folder :)


Takk for besøket, håper du har hatt en fin lørdag og i morgen er det søndag - jeg håper på betraktelig bedre vær enn idag iallefall :)

fredag 11. juni 2010

Du har jo bursdag

Et Magnolia kort igjen - er vel bare å innrømme at det er favoritt motivene mine - malt med distress ink refiller. Teksten er fra Norsk Stempelblad.

Papirene er fra Tim Holtz, sommerfuglen er Spellbinder dies, ellers er det charm og blomster og hjerte kakeserviett og masse raindrops :)


Sydd rundt kantene som vanlig og glitter lim på blomster og motiv.


Takk for at du tok turen innom og ønsker deg en herlig helg!

torsdag 10. juni 2010

Et nyfødt mirakel

Jeg stusser alltid over hva jeg skal titulere disse innleggene og vurderte om jeg skulle kalle dette innlegg nr. 301 - hi hi - men fant ut at neeei jeg fikk vel finne på noe annet ;)

Men jeg må si at jeg hadde aldri trodd jeg skulle komme opp i slike antall.....

Uansett, her kommer et kort jeg laget her tidligere - har bare ikke fått tatt bilde av det før - har ikke akkuratt overskudd av energi for tiden - men det kommer seg vel :)


Dette nydelige motivet fra Whiff of Joy, fargelagt med distress ink refiller. Tekst stempelet er kanskje Kreativ Hobby?! Papirene er Maja Design. Blomster og stjæsj fra her og der ;)


Og en masse glitterlim her og der også ;)


Vel da får jeg se om jeg klarer å få den vonde ryggen min ut av sofaen og ned i sengen - ikke noe særlig - men er vel min egen feil som aldri klarer å slappe av. Min kjære pleier å si at det står noen med en pistol i ryggen min når jeg jobber for jeg blir alltid så anspent når jeg stresser (hvilket jeg har gjort det siste halve året) - hi hi - og det er sikkert riktig, vel får jo svi for det nå da.....

Godt det er helg nå og jeg SKAL har fri hele helgen - gleder meg vilt!!

Takk for besøket og ha en fortsatt fin kveld!

onsdag 9. juni 2010

Bryllupskort

Her kommer et bryllupskort, i grønt igjen :) som nevnt - må være sommeren som inspirerer i fargetonene her i huset (hi hi).

Har brukt 2 av de nye Magnolia stemplene sammen og fargelagt med distress ink refiller.


Papirene er vel Maja Design mener jeg - ellers er det brukt MS punch, QK leafes, Prima blomster, WOC blomster, teksten er rub on fra Norsk Stempelblad.


Sydd på alle kanter, en kakeserviett i bakgrunnen er det og :) og en god porsjon glitter glue, men det viser ikke så veldig godt på bildene.


Tusen takk for at du tok turen innom, og takk for hyggelige kommentarer som legges igjen - varmer mitt hjerte :)

Ønsker alle en riktig god torsdag, håper den blir like fylt av sol og varme som denne dagen har vært (utsiktene er gode her i vest iallefall ;).

lørdag 5. juni 2010

Glitrende Tilda

Et kort fra meg igjen - ikke så mange av de for tiden, sukk..... Har veldig lyst, men hjernen min fungerer vist ikke på hobbyrommet lenger heller.. :( Vel vel - klarte nå å skrape i hop dette i dag da :)

Går vist i grønt nå til dags, kanskje litt inspirert av sol og sommer - det har det vært idag, fremdeles litt kjølig, men det kommer seg vel etterhvert får vi håpe.


Dette herlige motivet fra Magnolia er malt med distress ink refiller, mønsterpapiret er fra Maja Design. Teksten tror jeg er fra Norsk Stempelblad.

Blomster, blonder kjøpt hos Papirloftet (typisk, samme dag jeg får en pakke fra dem kommer det nye Magnolia bladet i nettbutikken..... blir vel nok en ordre på meg da.... :)


Tusen takk for at du stakk innom, ha en herlig lørdagskveld :)

Bloggarkiv

Print