onsdag 27. mars 2013

Fairy wishes ♥

Vel da var påskeferien begynt og været er fremdeles ubeskrivelig herlig!! Jeg og ungene fartet rundt i skogen idag og klatret i trær og  koste oss (les ungene klatret ikke jeg ;))

Kortet under er fargelagt med copics og mønsterpapirene er fra de ubeskrivelig vakre nye papirene til Maja design! Mine absolutte favoritter :)
Motivet er fra Saturated canary, fairy wishes.

Takk for at du titter innom og ønsker deg en flott påskefeiring ♥







lørdag 23. mars 2013

Påskestart :)

Påskeferien er vel begynt for de fleste, her i huset venter vi til onsdag før ferien setter igang. Ser iallefall ut til å bli en fantastisk flott påske iallefall :)

Jeg har laget et kort som jeg er for en gangs skyld relativt godt fornøyd med ;) Jeg er en stor fan av Alyce som fargelegger fantastisk flott og som er så grei å legge ut masse videoer på Youtube på hvordan hun fargelegger. 
Motivet under er fargelagt med god hjelp av en av disse
Mønsterpapiret er pion design. 
Motivet er fra Sweet pea stamp og heter Spring Nocturne. 
Swirlerdies fra Magnolia. 

Blomstene er opprinnelig hvite roser, men så har jeg sprayet dem med copic air brush i samme farger som jeg brukte til å fargelegge kjolen (RV9x og BV2x)

Deltar med kortet hos Copic Marker Norge som har tema "Anything goes" :)








søndag 17. mars 2013

Bursdagskort ♥

God søndags kveld ♥
Nok en helg er over, det går som alltid alt for fort :(
En travel uke står for døren, to turer over til Østlandet står på min agenda men snart er det jo påske - det skal bli bra!

Lørdagskvelden ble tilbragt i "hulen" min sammen med Netflix på Mac'en, litt fargelegging og kortlaging - kan ikke få bedre kvalitetstid for meg selv ;)

Motivet fra Saturated Canary er fargelagt med copics sketch, mønsterpapirene er Pion design. Litt osteklut og noen Magnolia dies samt en tekst fra Kort & Godt og litt blomster må jo også til. 
Du finner det meste jeg har brukt hos Hjerteboden








fredag 15. mars 2013

Helg ♥

Disse ukene bare flyr avgårde, og atter en gang står helgen for døra :) Etter å hva vært i vårstemning en god stund var det litt deprimerende å se snøen dale ned i ettermiddag, men antar det er kortvarig ;).

Har et sommerlig kort i dag å vise, denne skjønne jenta fra Saturated canary er fargelagt med distress ink refiller. Mønsterpapir er pion design. Teksten er fra Stempelglede.
Swirl fra magnolia, og diverse blomster - det meste finnes hos Hjerteboden.
Og ikke glem utfordringen vår i Hjerteboden bloggen hvor vi ønsker å se fargekombinasjonen rosa, gul og grønn :)

Ønsker alle en super helg og takk for at du titter innom ♥







søndag 10. mars 2013

Guttejente :)

Deilig sol og blå himmel idag - hadde bare gradestokken gått litt høyere så hadde det vært perfekt :)
Men men, litt sol på fjeset har det nå iallfall blitt, selv om det var i fjellet på ski en burde vært på en slik dag, men når minstemann skal i bursdagsbesøk så må selvsagt det prioriteres :)

Tenkte å vise et kort jeg laget sist helg i særs vårlige tendenser :) Motivet fra Saturated Canary ved navn Pitcher er malt med distress ink refiller. Mønsterpapirene er pion design. Tekst fra Stempelglede.
Alt som er brukt er kjøpt hos Hjerteboden :)

Takk for at du titter innom :)






fredag 8. mars 2013

Våren kommer enda litt nærmere:)

Det nærmer seg helg og våren kommer også krypende, 10 grader så jeg på gradestokken et øyeblikk i dag :):) me like!! Jaja, ettersom det har vært lite tid til kortlaging den siste uken så kommer her ett av kortene jeg ikke har vist før. 
Denne nydelige Tilda'en er fargelagt med copic markers, mønsterpapir er maja design.

Hjerteboden har kjempesalg på disse nydelige stemplene nå - så skynd deg inn for å sikre deg noen godbiter :):)
Alt jeg har brukt på kortet finner du hos Hjerteboden :)







fredag 1. mars 2013

Vårligt i Hjerteboden - ny utfordring :)

1. Mars - første vårmåned - og ny utfordring er klar hos Hjerteboden. En flott fargeutfordring har vi til dere denne gangen :) Rosa, gult og grønt - kan vel ikke bli mer våraktig enn det :):)
Og som vanlig kjempeflott premie til vinneren!!

Jeg har fargelagt denne herlige jenta fra Saturated Canary som heter Honey med copics. Har fargelagt på Copic - perfect coloring paper. Mønsterpapirene er fra Pion design. Blomster og roser og pyntebær - du finner det meste hos Hjerteboden.

Håper du vil delta sammen med oss denne måneden!

Tusen takk for at du titter innom og ha en super helg!






Bloggarkiv

Print