tirsdag 15. desember 2009

Magnolia julekort

2 dager igjen til ferie - åh hvor jeg gleder meg - klarer nesten ikke tenke på annet....i kveld tok jeg meg "fri" fra arbeidet og laget et kort (har et par igjen - og tiden står jo ikke stille... julaften kommer jo stadig nærmere ;)
Nok et av Magnolia's julemotiv som er benyttet - syns de er så søte ;). Denne gangen har jeg funnet frem prisma color blyantene og litt sansidor white sprit (eller hva det heter) og brukt MCP teknikken. Det var litt gøy - lenge siden sist.Er ikke helt sikker på hvor det blå papiret med tekst er fra, men notepapiret er iallefall Magnolia. Den store blomsten er fra Papirloftet og rosene WildOrchidCrafts.Alle kantene er svertet med vintage photo og har også sydd på alle kantene.En hjerteserviett bak motivet, hjørnemetall fra Kort & Godt, brukt glitter på rosene samt på luen til Tilda.Takk for at du stakk innom og tusen takk for koselige kommentarer!! Ha en fortsatt flott uke!

4 kommentarer:

BA sa...

what a wonderful card bente!!!
xoxo BA

Meretekj sa...

Kjempefint julekort i flotte farger:)

Riet sa...

What a beautiful card Bente,i love your image and colours.
So gorgeous papers and flower.

Hugs Riet.xx

Anonym sa...

DilkEldek

[url=http://healthplusrx.com/sprains-strains-and-other-injuries-of-the-muscles-and-joints]sprains strains and other injuries of the muscles and joints[/url] tubystoky

Bloggarkiv

Print