onsdag 23. september 2009

Et julekort igjen...

Jeg har ikke vært noe særlig i kortlagingshumør i det siste, har vært og er sånt kjør på jobb at jeg er helt utslitt når kvelden kommer. Og når ungene omsider er i seng så er pusten helt gått ut av meg og det blir stort sett bare litt nettsurfing for å nyte alle dere andres vakre kreasjoner.


Men ett kort har jeg da fått mikket i hop - ikke noe spesielt fancy dette her heller men jeg har igjen "øvd" meg litt med Copics sketch'ene.  Har alltid så store planer før jeg setter meg ned og skal mekke sammen et kort, men det blir liksom aldri så fancy eller lekkert eller masse flott stæsj som jeg egentlig hadde tenkt at jeg skulle gjøre - tror jeg har kreaitivtets tørke, kanskje det finnes noe som heter det (ha, ha)....
Motivet er iallefall fra Sugar Nellie, og papiret er digitalt og fra Bearly Mine Design CD, ja og tekststempelet som ikke ble helt vellykket med embossingen er fra Norsk Stempelblad's nye julestempler.
Zoomer inn på den skjønne lille gutten som pynter juletreet.... Åh hvor jeg gleder meg til julekosen,...


Ha en fin kveld og takk for at du tok turen innom!!

Klemmer....

6 kommentarer:

Jeanette sa...

Åhhh! Så flott, Bente! Jeg syns du er drivendes dyktig. Regner med du snart får tilbake inspirasjon og tid til å scrappe enda mer. Men dette kortet her var kjempefint! :)(og det forrige med Mojo digital design). Kan jeg spørre om du bruker vanlig blekkskriver eller laserprinter? Jeg har hatt lyst å kjøpe sånt digital stempel, selv, men vært usikker på om blekkskriver går sammen med Copics.

Kari sa...

Kreativitetstørke??? Dette var jo nyyyyyydelig. Likte utrolig godt den teksten, er det i sølv eller hvitt? Og motivet er jo bare helskjønt. De som får dette kortet til jul kommer til å bli imponerte!

Eli Kristin sa...

Nydelig kort - vet ikke helt hvor tørken din er, men jeg kan skjønne at en blir tom for energi ut på kvelden ;)

Uansett - kjempeflott, søtt julekort med mange lekre detaljer. Det blir en lykkelig mottaker av det der! ;)

Audhild sa...

Nydelig julekort du har laget.
Håper du har mulighet til å være med på stempelkveld i morgen :)

Janne sa...

Å det var jo nydelig;)
Grattis med gjestedesigner i Ett Trykk...kjempelekkert!!
Snakkes på fred??

Rach sa...

sorry to hear that you are so tired Bente, you have still managed to make a gorgeous card, your colouring is beautiful.. hugs rachxx

Bloggarkiv