lørdag 5. desember 2009

Varm juleklem

Endelig et julekort til - jeg har nok innsett at jeg ikke får tid til å lage alle kortene jeg skulle hatt tid til i år - neste år må jeg begynne til sommeren tror jeg :)
Vel vel - her er et jeg fikk laget her om kvelden og det var også bare flaks eller uflaks at jeg fikk tid alt etter hvordan man ser det siden jeg egentlig skulle jobbe, men så virket ikke servertilgangen og jeg orket ikke kjøre helt ned på jobb igjen for å starte den så da ble det litt kort istedenfor :)Nok en gang Magnolia som har fått litt farge på seg og distress ink refiller er brukt :) Mønsterpapir er Maja Design og tekst stempelet er fra Norsk Stempelblad.Rosen er fra WildOrchidCrafts, blomsten bak er stanset ut med stor retro punch, litt blonder fra Kort & Godt.Håper på en rolig helg med litt kortlaging samtidig som det dessverre forligger en del jobbing som må være ferdig før mandag - men jeg pleier nå alltid komme i mål så jeg gjør vel det denne gangen også.
Vesla har nabojenten på besøk idag og de koser seg vist som bare det :) nå har minsten oppdaget dem også så jammen fikk jeg et øyeblikk for meg selv - det er jammen ikke ofte ;)Vel ønsker alle en riktig lørdag og takk for besøket :)
Takk også til alle som legger igjen så koselige kommentarer - varmer mitt hjerte :)

Klem

11 kommentarer:

Marte sa...

Så fint julekort! :) Utrolig pent fargelagt motiv, jeg skjønner jeg trenger mer øvelse! :)

Du er ikke den eneste som har funnet ut at å begynne på sommeren nok er det smarteste... Det er bare det å huske det til sommeren,da ;)

Ha en fin kveld, klem fra Marte

Gry-Beate sa...

kjempe fint kort, vanvittig fargelegging;o)

Kristin sa...

Du lager noen av de fineste julekortene (ja, kort generelt) jeg har sett! :D
Knallfin fargelegging og nydelige ark og stæsj du bruker! :D

BA sa...

this is adorable klem
xoxo BA

cats whiskers sa...

Oh Bente this is just so charming I love it
Hugs Jacqui x

Riet sa...

What a beautiful card Bente,i love your image and colours.
So gorgeous papers.

Hugs Riet.x

Jannhild sa...

Helt nyyyydelig, Bente!!
Du er så dyktig til å fargelegge!! Ja det er WOW faktor over det!!

Håper du har hatt en flott lørdag! Me er på hytten i helgen. Siste frist for hjortejakten... De har ikke fått noen enda...så kanskje det ikke blir noe kjøtt på oss likevel :(

Stor og god klem fra meg til deg :)

Jeanette sa...

Herlig kort i fine farger. Riktig til å komme i julestemning av, dette! Ha en riktig fin søndag. Håper du får kost deg litt med litt kortlaging også! *klem*

Bente sa...

Helt nydelig!!

Stempelguri sa...

Så masse koselige julekort du har laget :)
..nei, blir vel neppe ferdig med hjemmelaga kort jeg heller i år..sukk..:)

Karita sa...

Oooooh Wow! Absolutely gorgeous card!!! You colouring is so perfect and I just love that paper you´ve used. So beautiful card Bente! :)

Have a great evening :)
Hugs,
Karita

Bloggarkiv