onsdag 30. september 2009

Englegutter - Angels rejoice

Dette stempelet er noe av det skjønneste jeg vet om - og jeg tror kanskje det snart kommer i posten til meg (jippi) men foreløpig får jeg nøye meg med trykkene jeg fikk stemplet av Audhild da jeg, Janne og Camilla var hos henne sist fredag og koste oss med maling av stempeltrykk.

This stamp is the cutest ever!! I've colored it with distress ink refills and papers are Webster's Pages. 



Nærbilde av englene som er malt med distress ink refiller :)



Rosene har jeg kjøpt hos Papirplaneten (for en gangs skyld en anne plass enn Wild Orchid Crafts - he, he), grenene er stanset ut med en Martha Stewart punch, blonder fra Kort & Godt og der er vel perlene fra også.



Kantene er svertet med Vintage photo og så har jeg sydd rundt mønsterarket med symaskin.



Tusen takk for at du besøker bloggen min, og takk for hyggelige kommentarer som legges igjen!!!!
Go'klem til dere alle!!!

Thanks for visiting my blog, and thanks for the nice comments you leave me!! Lots of hugs to you all!!

søndag 27. september 2009

Sarah Kay julekort - konkurranse hos Kortgleder

Kortgleder har en konkurranse hvor man skal lage et kort med et stempel som selges eller har vært solgt i butikken deres. Jeg malte dette nydelige motivet på fredag og monterte det på et kort igår kveld. Det ble ikke så mye stæsj og pynt, men synes motivet i seg selv er så flott og det flotte mønsterarket fra Ladybug & friends julekolleksjon er også så dekorativt i seg selv syns jeg.



Har som vanlig sydd rundt kantene med symaskin.
Et nærbilde av motivet :)



Motivet er malt med distress ink refiller.



Tusen takk for at du stakk innom.

Det er også en blogcandy over hos Kortgleder denne helgen, frist er 27.9 kl. 22.00!!

Rammen rundt bildene er laget av Xtina

lørdag 26. september 2009

Et jentete bursdagskort - A girly birthdaycard

Her er et kort jeg laget til en liten jente som Christina skulle i bursdagsselskap til. Masse rosa, men det er jo så populært blant disse småjentene :)


A card I made for Christina to give to a friend who turned 4. Lots of pink colors, pink is THE colors for these girsl :):)





Motiv fra Magnolia malt med distress ink refiller, mønsterpapirene er Inkido og jeg har sydd rundt alle kanter. Tekst stempelet er fra Norsk Stempleblad.

Image is Magnolia, colored with distress ink refils, papers are Inkido, and I've been sewing around all edges. 



Blonder fra Kort & Godt, blomster og roser fra Wild Orchid Crafts, hjerteformet kakeserviett.


Tusen takk for at du besøker bloggen min - ha en kjempeflott lørdag! -- Thanks for looking, and have a wonderful saturday!!

Frames around picture is made by Xtina.

onsdag 23. september 2009

Et julekort igjen...

Jeg har ikke vært noe særlig i kortlagingshumør i det siste, har vært og er sånt kjør på jobb at jeg er helt utslitt når kvelden kommer. Og når ungene omsider er i seng så er pusten helt gått ut av meg og det blir stort sett bare litt nettsurfing for å nyte alle dere andres vakre kreasjoner.


Men ett kort har jeg da fått mikket i hop - ikke noe spesielt fancy dette her heller men jeg har igjen "øvd" meg litt med Copics sketch'ene.  Har alltid så store planer før jeg setter meg ned og skal mekke sammen et kort, men det blir liksom aldri så fancy eller lekkert eller masse flott stæsj som jeg egentlig hadde tenkt at jeg skulle gjøre - tror jeg har kreaitivtets tørke, kanskje det finnes noe som heter det (ha, ha)....
Motivet er iallefall fra Sugar Nellie, og papiret er digitalt og fra Bearly Mine Design CD, ja og tekststempelet som ikke ble helt vellykket med embossingen er fra Norsk Stempelblad's nye julestempler.
Zoomer inn på den skjønne lille gutten som pynter juletreet.... Åh hvor jeg gleder meg til julekosen,...


Ha en fin kveld og takk for at du tok turen innom!!

Klemmer....

søndag 20. september 2009

A simple card with a cute little boy....

I've tried something new :) I bought a digital stamp from Mo's digital Pencil Shop and coloring with my Copics on the printed image went just fine. The fun part is that you can make the image in whatever sice you want!!

My card with this lovely boy is quite simple, nothing fancy - but then I thought the image was just gorgeous enough....


The sentiment translates to "Warm congratulations to you" and is from Norsk Stempelblad. The swirls in the corners are from Stempelglede.
And the image is colored with Copic Sketch markers.
A close up of the sweet little boy and his little teddy bear...



And a different angle...



Thanks for stopping by!!!

lørdag 19. september 2009

Et veldig lilla julekort.....

Jeg har endelig fått meg dette herlige motivet fra Sugar Nellie, så jeg fikk fargelagt det her om dagen da jeg hadde en ny runde med Copics Sketchene mine :) Det ble iallefall et veldig lilla julekort - jeg er ikke helt fornøyd med det, men men...



Jeg deltar med kortet hos Papirgleders Kortcup 2009 med lift av Jannhild sitt nydelige kort. Fristen er vel midnatt i morgen så skynd deg hvis du vil delta, premien er en bunch med Touch brush markers.



Jeg gjorde et forsøk med å putte på litt "snø", en slags snow writer sak jeg kjøpte en gang - om det ble så vellykket er vel så som så, men tanken var god :)

 

En vinkel til :)

 

Takk for at du stakk innom, ha en fortsatt fin lørdagskveld!!

mandag 14. september 2009

Littt maskering med Whiff of Joy!

Jeg har gjort litt maskering, egentlig skulle jeg delta med kortet i Sukkersøtt her forrige uke, men det rakk jeg jo aldri :)
Men i kveld fikk endelig jeg malt og laget et kort med motivet jeg strevde sånn med å maskere! Noen ser valgsendinger - jeg lager kort :)

3 av motivene fra høstpakken til Whiff of Joy er maskert sammen og malt med distress ink refiller.
Mønsterpapiret er Maja Design og så har jeg svertet kantene rundt motivet med distress ink vintage photo. Litt sying er det jo også og så litt roser i diverse farger :)
Litt blonder og perler har også funnet veien på kortet!
Takk for at du stakk innom, og tusen takk til alle dere som legger igjen en kommentar - de settes enormt stor pris på!!
Ha en flott kveld!!

søndag 13. september 2009

Santa clause is comming.... in a few months... :)

Det er vel fremdeles ganske lenge til jul, og jeg har vel ikke for vane å begynne å tenke jul før tidligst i desember (siste liten husholdning dette her :)) men etter kortlaging fant veien inn i hjemmet mitt så skjønner jeg jo at julekort må påbegynnes leeeenge før det ja :)

Her er ett av de jeg har laget i helgen, fikk nesten litt julestemning av det faktisk - vittig!!

 
Motivet er fra Magnolia og er fargelagt med en kombinasjon av Copics, Promarkers og Touch markes. Sydd med maskin rundt alle kantene og litt blomster med sølv glitter på samt litt grener stanset ut med en Martha Stewart punch. 
Vi har hatt en nyydelig søndag med herlig vær idag, gått en fin tur langs et vann og kost oss masse. Vel hjemme disket jeg opp med hjemmelagde kjøttkaker og jammen har jeg laget boller også :) Ikke rart de andre ser på meg og lurer på hva i all verden som skjer her da :) ikke vanlig kost dette skjønner dere (hi, hi)
Ha en flott søndags ettermiddag og takk for at du stakk innom!!

tirsdag 8. september 2009

ASFS #68 - GDT

Jeg ble sååå glad og overrasket og ikke minst beæret da Camilla spurde om jeg ville være gjestedesigner hos A spoon full of sugar denne uken, selv om jeg har for tiden en utrolig hektisk hverdag så var jo det noe jeg verken ville eller kunne takke nei til :)

I was so excited when Camilla asked me to be guest designer at A spoon full of sugar this week, and even though my life is so busy at the moment I couldn't and wouldn't say no to this :)
This week they have a great sketch for you to follow.

I've made a card with a Penny Black stamp that I've fallen totally for - so cute ;) and it's colored with distress ink refills. Papers are from Maja Design and MME, sentiment is from Norsk Stempelglede and the translations is something like "Warm congratulations to you"

 
Close up of the gorgeus Penny Black stamp...
  
Close up of the flowers and embellishments that I've used, I think I've bought the most of it at Papirloftet.  
  
I've also been sewing everywhere around the card, I don't think I make cards anymore that I don't sew on - that's half the fun :) 
 

Thanks for looking!!! Have a wonderful day!

søndag 6. september 2009

A spoon full of sugar 67 - Distressing

Ukens utfordring hos A spoon full of sugar er distressing, så siden jeg jo har fargelagt motivet mitt med distress så tenkte jeg at det var jo den perfekte plassen å levere inn kortet :)

This weeks challenge at A spoon full of sugar is distressing, and since I've colored my Magnolia with distress ink refills, and I've distressed the edges I figured my card would qulify here :)


 
Magnolia motivet er fra høstpakken og jeg syns det bare er helt kjempesøte :) Her kommer nærbilde av Tilda'en.
Skal vi se, ja mønsterpapiret er BasicGrey, ellers er det litt av en kakeserviett, litt av en gammel sangbok, litt perler, roser, blomster, puncede blader av Martha Stewart, en Bazill dings som jeg har malt med crackle paint og tredd et bånd gjennom.
Tror det var det meste :)
Så takk for at du stakk innom og håper du får en flott uke!! -- Thanks for looking, have a wonderful week!!

fredag 4. september 2009

Some awards

I'm such a lucky person that's got some awards lately - my life is really hectic at the moment, work is really taking all my energy so the last week there has been no cardmaking at all - I'm sitting here blogging and thinking about going to my crafting room to do something, but I haven't been able to get myself up yet :)

Anyway to the awards - I got this lovely award from Karita and from Hanne - they are two amazing card makers, I just adore their work - please do take a look I guarantee that you'll be amazed!!


Thank you soo much girls - I really appreciate it!!
I probably should give these to lots of people for the inspiration they give me - but then I would never get to do any cardmaking tonight - I would sit here blogging all evening :)
So I give it to all you wonderful people who stop by my blog, and specially you who take the time to leave me a comment!!
I also got this award from Aina a while ago - thank you soo much!! You make some gorgeous cards - thanks for the inspiration!!

I sure hope that I'll get around to post a new card during the weekend, I have lots of work to do, but I've decided to not work tonight so - as I mentioned - I just have to get myself up from the coach..... ;)

Have a wonderful evening everyone!!

Bloggarkiv

Print