onsdag 22. desember 2010

Ooops der kom vist jula litt for fort i år også.....

En kollega ba så fint her i går om jeg kunne kaste meg rundt å lage noen julekort til henne (litt ute i siste listen... hehe... jeg klarte jo ikke si nei til det så ved hjelp av utklippsbilder så klarte jeg å få på plass 3 kort i går kveld.

Det første her er med papirer fra Ladybug & friends, utklippsarket er kjøpt hos Papirgleder. Blomstene er kjøpt hos Hjerteboden.


Neste kort er vist også papirer fra ladybug og motiv fra samme utkllippsark som over tror jeg. Teksten er kjøpt hos Papirloftet.


Så til slutt dette med mønsterpapir fra Inkido, samme juletekst stempel som over. Litt bånd og blonder. Fulgte egentlig en skisse på dette men nå husker jeg selvsagt ikke hvilken og hvor den utfordringen var.....


Nå nærmer det seg juleferie, en litt kortere dag i morgen så er det avgårde til hardanger for litt julefeiring. Kanskje vi plukker opp litt julestemning på veien?!

Ønsker dere alle en riktig fin julefeiring og takker så mye for besøket.

4 kommentarer:

Heidi sa...

Nydelige alle tre!
God Jul til deg, klem:)

Riet sa...

What a wonderful cards Bente,I love the images and your papers.
So gorgeous details and the details.

Merry Christmas.
Hugs Riet.x

Karita sa...

Hi Bente! :)

Oh my goodness, you have done so beautiful cards my friend :) It´s always so exciting to visit your blog and find your gorgeous creations :)

I wish you and your family a very Merry Christmas :)

With warm hugs,
your friend Karita

Meretekj sa...

Nydelige kort alle sammen.
Jeg ønsker deg ei fortsatt fin julefeiring, og et strålende kreativt nyttår! Klem

Bloggarkiv