lørdag 22. januar 2011

Tilda med amaryllis eller noe sånt

Som det fremgår av teksten så er jeg ikke helt sikker på hva de blomstene heter, strengt tatt er jeg ikke sikker på hvordan de ser ut heller :) Jeg er virkelig på forskudd denne måneden, Hjerteboden har jo denne utfordringen om å lage 3 kort hver måned i løpet av året og nå er jeg på 4 :):) Det er jo ikke sikkert jeg klarer bonus kort hver måned men men :)
Det er så gøy å se at så mange deltar - utrolig masse lekre kort som finnes i Hjertebodens Juleblogg nå - så ønsker du å bli inspirert - stikk innom en tur og kos deg :)
♥♥♥


Alle mønsterpapirene kommer fra 6x6 blokken til BoBunny. Alle kanter er svertet med walnut stain og sydd på. Swirlen er en Magnolia dies.


Tilda malt med distress ink refille rog masse glitter. Stempelglede's stempel på kantene. 


Blomster fra Hjerteboden og kakeserviett baki der


Vel da takker jeg for at du tittet innom, og tusen takk for alle de hyggelige kommentarer som legges igjen - setter pris på hver eneste en ♥♥♥

Camilla (Sverige) feirer bursdagen sin fra tidligere i uken med "selskap" i dag i bloggen sin. Ta turen innom og delta så kan du vinne den fine candyen ved å besvare noen spørsmål. Jeg skal også delta, må bare finne ut hva jeg skal svare først :)

Ønsker alle en koselig lørdagskveld ♥

5 kommentarer:

trine sa...

Nydelig julekort:)

trine sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Riet sa...

So beautiful card Bente,I love the image and the colours.
So gorgeous papers.

Hugs Riet.x

papirdilla sa...

Åååå, nyyyydelig! Du er kjempeflink:)

Klem,
Hanne

Ida sa...

Så flott!
Liker alt her! Farger, motiv og pynt!:)
Du er god på fargelegging!

Bloggarkiv