lørdag 27. desember 2008

Julaften 2008

Julaften kom og julaften forsvant fortere enn svint. Siden enkelte klager på lite bilder og mye "kjedelige" kort i denne bloggen min så kommer her en del bilder, hadde jo omsider en hendelse som krevde sitt av bildetaking :-).


Her er Christina nypyntet og veldig spent på alle presangene. Merkelig nok lot hun de være i fred helt frem til vi begynte å åpne første pakken. Da skjønte hun hva det gikk i...


Det gøyeste var faktisk å åpne pakkene - hva som var inni ble først satt pris på etter at vi hadde åpnet alle - da ble det tid til å se på hva vi faktisk hadde fått :-)..

Dette søte englekostymet var en stor suksess!!

Vesle Aleksander fikk også en leke og to - denne her så jo riktig så spennende ut!!

Se så glad Christina ble av vognen hun fikk av onkel Øystein. Denne var virkelig kjempekjekk altså. Vi har allerede vært ute og trillet tur med den. (Kommer bilder i neste innleg :-))

Her sitter vi (pappa, farmor og Christina - jeg tar selvsagt bildet :-)) rundt middagsbordet, gitt hvem som skal ha pølse med ketchup :-) Det er vel ikke å forvente at Christina skal like pinnekjøtt enda, men det verste var at hun faktisk likte svineribben som ble servert senere i julen.

Takk for at du besøker bloggen min!

Ingen kommentarer:

Bloggarkiv