mandag 26. januar 2009

Takkekort / Thank you cards

Jeg har omsider startet produksjonen av takkekort for gaver i anledning fødselen til Aleksander. Tiden flyr jo og gutten er jo allerede 3,5 mnd.
En produktiv søndagskveld frambrakte disse 4 kortene - begge barna sov for en gangs skyld godt og ga meg litt kvalitetstid på mitt "nye" hobbyrom - møblemanget er iallfall nytt (Ikea hadde kundebesøk på lørdagskvelden :-)).
Herlig å slippe å sitte å lage kort på den lille pc pulten vi hadde :-). Nå har jeg to store pulter/arbeidsbord som er satt sammen, trenger jo en egen PC krok og siden rommet brukes også som hjemmekontor.

Takk for at du besøker bloggen min!
I've finally started to make the thank you cards for my son's birth. I'm not sure I will make them all myself - but I'll try.
Thank you for visiting my blog!

1 kommentar:

Lise sa...

Hei du, jeg får ikke lagt inn kommentarer på familiebloggen din.. er det bare jeg som ikke skjønner meg på "denne dataen", eller? :) Ellers, måtte bare fnise da jeg så Christina med første blåveis. Veldig søt da.. Men har ikke tall på hvor mange blåveiser, blåmerker og annet mine har fått, og de begynner gjerne i 6-7-måneders alderen... hihi.

Bloggarkiv