torsdag 8. oktober 2009

Det blir mye julekort for tiden.....

Tiden går så fryktelig fort og før jeg vet ordet av det så er det jul og jeg har ikke rukket å lage alle de kortene jeg skulle :) Så her kommer nok et kort jeg har klart å få ferdig innimellom alle gjøremål de siste dager.

Nok en gang er det et av disse herlige Henry motivene fra Whiff of Joy - jeg fikk stemplet noen av Camilla på sist kortkveld i tillegg til at jeg jo selvsagt ikke har klart å motstå å skaffe meg noen selv også :) Malt med distress ink refiller.


Nærbilde av søtingene :)


Blomstene er fra Prima, Wild Orchid Crafts, blad fra Prima og bånd kjøpt på Hobbykjelleren på Lagunen.

Det nydelige papiret er fra Ladybug & frineds, bokstavene er fra ADORNit. Og jeg har som alltid sydd med maskin rundt alle kanter.

I morgen er min lille prins 1 år - helt utrolig hvor fort det siste året har gått - det betyr også at det er 1 år siden jeg forsøkte meg på kortlaging første gang - jeg kjedet vettet av meg mens jeg ventet på at småen skulle komme til verden (han kom 10 dager etter termin)..... og hadde drevet og surfet på diverse kortblogger en god stund og tenkte at hvorfor ikke prøve selv?! Jeg angrer ikke og det er første gang jeg har opprettholdt en interesse så lenge!! 

Her er de begge to - småenglene mine - storesøster og lillebror :)






Tusen takk for at du stakk innom! Ha en fin høstkveld!!

Rammene rundt bildene er laget av Xtina.

5 kommentarer:

Ann sa...

You make beautiful cards ! I added myself as a follower of your blog,

greetings from Belgium,
Ann

Camilla sa...

Ååå så søte barn du har!!:) Og tenk et år, tiden flyr!:)
Blir vel litt feiring da?
Og skikkelig søtt kort fra deg igjen! Går unna med julekortene! Jeg har en liten pause... Men er vel påanigjen om litt;)
Jeg er kjempeglad for at du begynte å blogge! Ikke sikkert vi hadde hatt kontakt om ikke:)
Klemmer fra Camilla.

Janne sa...

Flott julekort:D Musene er jo bare så herlige. Ja, tida fram mot jul går dessverre alt for fort. Jobber med juleproduksjonen jeg også. Nydelige unger, kos dere i dag med kake!!

Håp sa...

Nydelig julekort! :)

Klem, Linda

cats whiskers sa...

What a fabulous card just adore the papers and that image is charming
Hugs Jacqui x

Bloggarkiv

Print