tirsdag 3. november 2009

Sugar Nellie julekort

Hjemme igjen etter to dager i Øst, ah det er bare sååå godt å komme hjem til mine to små - savnet er faktisk grååådig stort selv om jeg selvsagt må innrømme at en hel natt med søvn er deilig også :) Det var snø på Gardermoen så jeg fikk nesten litt julestemning på veien :)

Her kommer nok et kort jeg laget i helgen, var virkelig inne i en steam da - hi hi - fikk noen nydelige motiver fra Sugar Nellie, og her er ett av dem, fargelagt med distress ink refiller.


Her er et nærbilde av motivet. Bruk av stifter på kortet såg jeg hos Camilla og syns det var en litt stilig effekt så jeg måtte jo prøve :)


Alle papirer er Ladybug & friends og jeg har sydd på alle kanter - bølgestempelet er fra Papirloftet, det samme er den hvite blomsten, rosene er fra Wild Orchic Crafts. Grenene er stanset ut med en Martha Stewart punch.


Takk for at du stakk innom. Ha en herlig tirsdagskveld.

8 kommentarer:

Trine Pedersen sa...

Tøft med stifting, det har ikke jeg prøvd. Sugar Nellie har virkelig mange nydelige stempel.
Kreativ bruk av bølgestemplet. Tror jeg har et sånt jeg også, men har ikke fått brukt det noe særlig. Takk for titten :)

Kristin sa...

Det stempelet er så skjønt! :D
Det ble et fint kort! Masse flotte detaljer. ;)

Janne sa...

Å for et herlig motiv. Så vakkert fargelagt:D Bra at du er hjemme igjen fra kulde og snø...

Jorunn sa...

Nyyydelig kort! Herlig motiv og lekre farger og detaljer!!1
♥♥♥

Klem,
Jorunn

Pia sa...

du er bare sååå dygtig, super lækkert kort

Meretekj sa...

Nydelig julekort!

Camilla sa...

Knallflott! Og så herlig motiv da:)
Vi har ikke funnet noen tid ennå, men kom gjerne med forslag, vi kan jo møtes en dag det passer for deg nå:)
Klem, Camilla.

Astrid sa...

Hei Bente:-)

Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min!! Har vært fraværende lenge på bloggfronten nå så jeg har masse å ta igjen når jeg drar på bloggbesøk ser jeg.
Ja, nå har jeg kost meg i bloggen din helt tilbake til juni (!!)... og herlighet så mange nydelige kort du har laget gjennom disse mnd!!! Har sittet og studert detaljer og oppsett, fargelegging og motiv, og det er så flott gjennomført alt sammen....flinke du:-)) Synes du er spesielt dyktig på fargeleggingen av Magnolia-motivene dine! De er så nydelig fargelagt at jeg blir litt "grønn" her jeg sitter.....knis....
Herlige bilder av barna dine:-))
Ha en strålendes flott helg Bente!

Klem fra Astrid

Bloggarkiv