fredag 20. november 2009

Under the misteltoe

Det er fredag og helg :) ingen kortlaging ikveld, armen verker som besatt etter å ha fått svinevaksine i ettermiddag - men klager egentlig ikke - virker som om vi går fri de fleste bivirkninger ;)
Dette kortet laget jeg i går kveld - koste meg virkelig med det - malte så mange motiv forrige fredag da jeg var på kjempekosli kortkveld med Camilla, Audhild og Janne - så dermed har jeg ganske mye motiv å ta i for å lage kort :)

Motiv fra Magnolia malt med distress ink refiller, alle papirer er også fra Magnolia's julekolleksjon.Benyttet Stempelglede's grunge framer igjen rundt kantene. Sydd med maskin på alle papirer.Brukt glitter glue av sølv på den røde rosen fra Wild Orchid Crafts.Og en grønnaktig glitter glue på denne blomsten fra Papirloftet.Har sette denne varianten med å rulle sammen litt notepapir og knytte en sløyfe rundt om i diverse blogger og tenkte å prøve selv - ser jo ganske stilig ut :)Photoshop rammen jeg har brukt rundt bildene er laget av Kristine.Tusen takk for at du tok turen innom, ha en kjempefin helg!!

10 kommentarer:

Jeanette sa...

Kjempefint kort, igjen! :) herlige farger og motiv. God bedring med armen. :) Og god helg!

Gørils kreativiteter og Hvitt i mitt hjem sa...

Nydelig kort i herlige farger...
I dag har jeg også mottatt denne søte jenta:-)

God helg!

Marina sa...

Another beautiful card, Bente!
Love all your gorgeous details and papers.
Your coloring is fantastic as always.

Hugs,
Marina

Meretekj sa...

Nydelig kort.
Gleder meg til de flotte stemplene kommer til meg:)

Maya sa...

Nyyydelig kort,Bente!
Så lekkert malt og nydelige farger!!
Du lager de vakreste kort :)
Klemmer fra Maya:)

Linda sa...

ååå himmel å hav for et nyyyydelig kort! likte fargene/papirene du har brukt, kjempe nydelige. Og motviet var og utrolig søtt og flott malt!
klem

Kim Piggott sa...

Wow!
Such an absolutely stunning card!
Beautiful colouring and gorgeous design and detail! Love that paper!
hugs
kim x

Janne sa...

Nydelig Bente! Så kreativ du er med fargene;) Kul effekt med den sorte swirlen. Lekker blomst også:) Kos deg i helga!!!!!!!!!

Pia sa...

wow hvor er det et flot kort, skønne skønne farver

TaraG sa...

Oh Bente this is stunning, hun! Just love the pretty soft monochromatic colour scheme you've used and all the great details and embellishments are just fab! Of course, Tilda looks super sweet and your colouring is just so beautiful!
Love this card to bits!
Hugs,t

Bloggarkiv