mandag 21. mars 2011

Shakerjulekort til Hjertebodens Juleblogg

Det er ikke lett å lage julekort i mars når våren er på vei, men da kan det hjelpe å prøve noe for meg helt nytt :) Så her kommer et veldig enkelt juleshaker kort til Hjertebodens Juleblogg


Motivet er fra Magnolia. På det blanke arket har jeg brukt sizzix embossing og tenkt at man ser ut i skogen gjennom et frossent vindu :) Tja, ble ikke helt som jeg hadde tenkt men ser bedre ut IRL enn på bildene :)




Anbefaler en tur innom Hjertebodens Juleblogg hvor de andre herlige damene: Audhild, Camilla og Janne også har laget noen fantastisk flotte juleshaker kort - kanskje du blir inspirert??

Jeg er når dette går live på vei til Stavanger og senere idag videre til Oslo på en liten jobbreise. Heldigvis hjem igjen i morgen :):) Er ikke så gla i disse reisene....Har nok blitt litt for mange av dem de siste årene...

Ønsker alle en riktig flott uke ♥

8 kommentarer:

Riet sa...

What a wonderful card Bente.

Hugs Riet.xx

debby4000 sa...

Gorgeous, Christmas card.
luv
Debby

Veronique sa...

Det var kjempe lekkert :)

Ha en fin dag!

Klem, Veronique

Juls sa...

wow!!! what a stunning effect! I love it! Hugs Juls

Louise sa...

Meeeen åhhhh Bente!
Det här är så coolt! Jag älskar det, så himla snygg stämpel du jobbat med och crackle effekten är så snygg :) Du har lyckats få till den där kalla, frusna känslan som är vinter till perfektion! Snyggt!

Kram

Sissel sa...

Nydelig, frossent og julevakkert.
-Sissel

Askepott sa...

Helt nydelig. For en flott, frostet effekt du har klart å skape. :-)))

Meretekj sa...

Nydelig kort med den frostete effekten.
Skikkelig vinterlig.

Bloggarkiv

Print