onsdag 26. november 2008

Et WOJ julekort til :-)


Jeg er utrolig glad i stemplene til Whiff of Joy. Og de nye jule/vinterstemplene er rett og slett nydelige. Her har jeg brukt Lizzie. Skulle ønske jeg hadde dem alle sammen, men har funnet ut at jeg må ta en shoppepause :-)...


Motivet er som vanlig fargelagt med Distress ink refills. Teksten fra Norsk Stempelblad er embosset med svart. Blomstene er fra Prima, andre ting jeg har brukt er splittbinders, nestabilities. Mønsterpapiret vet jeg ikke om er fra noen spesiell - er kjøpt hos Foto Knutsen.


Denne helgen skal jeg hjem til mamma og pappa, jeg og alle ungene :-) Skulle tro jeg hadde så mangen... Magnar skal få huset for seg selv i ro og fred så han får lest til eksamen. Det blir nok gøy for oss alle tenker jeg, men jeg kommer nok til å få abstinenser siden jeg ikke får laget noen kort. Hi, hi - er jeg hektet eller er jeg hektet ?!

Takk for at du besøker bloggen min!

2 kommentarer:

Audhild sa...

Hei Bente!
Flott kort du har laget. Det er bare å ta en tur innom i helgen, hadde vært koselig. Det er ikke sikkert jeg er hjemme lørdag, mulig det blir julehandel. Du kan jo sende en sms på forhånd, så ser du om jeg er her.
Klem fra Audhild

Rach sa...

a beautiful card, such gorgeous rich colours. hugs rachxx

Bloggarkiv