tirsdag 4. november 2008

Noen flere julekort og litt til

Utrolig nok har minsten tatt seg en lengre lur, tror kanskje den friske luften på turen vi nettopp har gått hjalp på sovehjertet hans så dermed fikk jeg litt ledig tid til å publisere mine siste kreasjoner og litt til..

Første kort har motiv fra Whipper Snapper "Bear and present" det er malt med distress ink refill. Mønsterark er fra MME og blomster fra Prima.


Kort nr. 2 har motiv fra Joan Elliott "Shiny and bright", også malt med distress ink refill. Mønsterark er fra MME, blomster fra Prima, tekststempel fra Norsk Stempelblad AS, swirl fra Stampabilities. Båndet er fra American Crafts.


Så til prinsessa mi, hun liker godt å være "fotomodell" og i denne anledningen er det onkel Tore som har vært både fotograf og "frisør". Vanligvis skal ikke Christina ha noe i håret - strikk og klemmer er fy, fy... Men utrolig nok får onkelen lov til hva som helst og noe skjønnere resultat skal man vel lete lenge etter.


Så etter dette får faktisk mamma lov til å ta hårstrikk i håret på henne så lenge vi referer til sånn som onkel Tore gjorde eller sånn som pippi langstrømpe har... :-)

1 kommentar:

Lise sa...

Så skjønne bilder av vesla!! Og flotte kort - jeg blir helt imponert :)

Bloggarkiv