mandag 16. mars 2009

Bursdagskort med Bildmälarnas motivstempel

Huff for et ufyselig vær vi har her i dag - skodden ligger tykt og det bidrar rett og slett ikke til lyst til å gjøre noe. Det var jo så fint i helgen - lørdag var jeg og minsten i sentrum og ruslet litt rundt om - på Bryggen og torget i fine været mens Christina og faren var på teater og såg Kardemommeby - hvilket var en stoooor suksess!! Kan vist anbefales - jeg hadde utrolig lyst å gå selv - er liksom et stort minne fra min barndom den historien der - kan vel nesten hele plottet utenat tror jeg :-)

Over til kortet - var innom Hobbykroken her om dagen og fant noen søte stempler fra Bildmålarnas motivstempler. Her er et kort med ett av dem, motivet er malt med distress ink refiller, og pyntet med blomst fra Prima, roser fra Wild Orchid Crafts, teksstempel fra Norsk Stempelblad, perler og bånd. Kanten er svertet med vintage photo.

Nærbilde av motivet.


Elsker disse rosene - det er så anvendelige til det meste.


Takk for at du besøker bloggen min!

-------

Here's a card made with a stamp from Bildmälarnas motivstempel, colored with distress ink refills. So cute this little boy with the flower behind him. The sentiment translates to something like "Best wishes for your special day".
Thanks for visiting my blog!

3 kommentarer:

Riet sa...

what a gorgeous card Bente,l love the image.

hugs Riet.x

Audhild sa...

Enda et fint kort fra deg. Nydelig fargelagt motiv, er jo ikke så lenge siden du begynte å lage kort.

Pia sa...

supert sødt motiv og dejlige farver

Bloggarkiv