tirsdag 10. mars 2009

Nok et takkekort

Enda et innlegg fra meg i kveld - dette kortet er laget for en stund siden men er nå antagelig kommet frem til mottaker så jeg legger det ut her. Stempelet er fra Papirgleder og malt med distress ink refiller. Ikke sikker på papirer, blomster er nok fra Prima.


Jeg er i et lite dilemma for tiden da jeg jo gjerne vil lage kort, men elsker også den digitale scrappingen. Sluker alle tutorialer på nettet om bruk av photoshop. Begynner å lære litt av hvert - det er jo bare sååå moro!! Men skal si tiden flyr når man sitter foran en pc, kvelden er jo over før man rekker å komme skikkelig i gang :-) Men nå er det Private Practise og det må jeg se - faktisk det eneste programmet jeg ser hver uke - en tidligere TV slave er blitt slave av hobbyene sine isteden (he he)..
Ha en fin kveld!!

Takk for at du besøker bloggen min!

3 kommentarer:

Riet sa...

wowww bente,what a beautiful card,l love the image.

hugs Riet.x

Audhild sa...

Så flott takkekort du har laget. Tusen takk for kortet/bildet vi fikk av Aleksander, kjempefint. Jeg er imponert over at du har laget takkekort selv, jeg kjøpte alle denne gangen. Fant ut at det var nok med hjemmelagde julekort og dåpsinvitasjoner.

Du er blitt så flink til å scrappe. Jeg scrapper litt jeg også, men det er med bilder og papir, ikke på dataen. Døgnet skulle hatt flere timer til kortlaging/ scrapping.

L.Nielsen (Lynda) sa...

What a gorgeous Thank you card! I love those colors and the papers you've used. All the embellishments and details too. FABULOUS! =)
Hugs
Lynda

Bloggarkiv