søndag 15. mars 2009

Et Magnolia bursdagskort / A Magnolia birthdaycard

Jeg har fått laget ikke mindre en to kort i kveld - her er det første. Det falt jo ned en pakke med Magnolia stempler i postkassen min her tidligere i uken og jeg har jo selvsagt kastet meg over dem, de var jo bare så nydelige!! Jeg føler også jeg har fått litt bedre til malingen i det siste - kan tro jeg har øvd - men også funnet ut at godt verktøy (altså malepensel) er alfa og omega. Jeg har nå funnet en type som jeg tror er blitt min favoritt.

Motivet er altså fra spring kitet til Magnolia, malt med distress ink refiller. Mønsterpapir er fra Basic Grey. Tekststempelet er fra Stempelglede. Ellers finnes det roser, utstansede grener, bånd, nål, tyll og halvperler på kortet.


Et nærbilde

Og et til.


Tusen takk for at du besøker bloggen min!! Og ekstra takk til dere som legger igjen noen ord!! Ha en fortsatt fin helg!

I've made two cards tonight - this is one of them. The stamp is from the new spring kit from Magnolia, colored with distress ink refills. The sentiment is from Stempelglede and translates to "Have a nice birthday".

Thank you for visiting my blog!

3 kommentarer:

Jeanette sa...

Nydelig altså! Jeg fikk Spring-kit'et mitt denne uken, jeg og. Og sannelig mange nydelige stempler. Har ikke prøvd dette her, men ser jo at det er like fint som de øvrige.

Du fargelegger fantastisk, og kortene dine er veldig fine. Liker godt fargene dine! :) Her var det mye inspirasjon å hente. Kommer tilbake! :)

Riet sa...

what a gorgeous card Bente.

hugs Riet.x

TaraG sa...

oh sooooo pretty, Bente! Such beautiful colouring of these sweet new Magnolia images! I am just loving them but a little jealous that I don't have mine yet,smile!!!! Great colours and papers!
Hugs,t

Bloggarkiv