søndag 8. februar 2009

Bursdagskort og et takkekort

Det er vinter - gradestokken viser minus 11 grader i dag. Det er ikke hverdagskost med sånn kulde her i Bergensområdet. Men vi får vel ha oss en tur ut i akebakken i dag og likevel kanskje, sola skinner og det er faktisk helt nyydelig.

Morsdag er det jo og idag - jeg skal få shoppe meg en bind-it-all maskin i gave :-) (snill mann og barn jeg har) og da blir det jo gjerne litt andre ting også når man først er i gang ;-).

Kortene under laget jeg for en stund siden, men har ikke fått tatt bilde av dem før nå. Det første er et bursdagskort til en liten jente med motiv fra Sugar Nellie, malt med distress ink refiller. Teksten er skrevet ut fra PC og skjært ut med kniv (ah skulle ønske jeg hadde en silhouette maskin....får ønske meg til bursdagen, det er jo bare 1-2-3-4-5-6 måneder til, stønn....lenge å vente).


Det andre her er til samlingen med takkekort jeg skal lage (eller prøve å lage iallefall), motivet (husker ikke helt, men er kanskje Whipper snapper..) er her fargelagt med prismacolor blyanter og MCP teknikken.


Ønsker alle som er innom en nydelig søndag!
Takk for at du besøker bloggen min.

Ingen kommentarer:

Bloggarkiv