torsdag 12. februar 2009

Sugar Nellie bursdagskort og awards

Her et kort jeg kokte i hop i går kveld. Er ikke sikker på om jeg synes det var noe bra, men det har liksom komt seg dagen derpå :-)... Motivet er fra Sugar Nellie, ja jeg har en del av de :-)...

Fargelagt med prismacolor blyanter og MCP teknikken, blitt veldig gla i denne måten å fargelegge motivene på - spesielt etter jeg fikk fatt i prismacolor blyanter - man kan si hva man vil at andre blyanter er ganske gode på dette - men jeg synes nå det er dag og natt i forskjell jeg da.... Tekststempel fra Aud Design og Stempelglede, swirls fra Rhonna Fahrer. Papirene er fra litt av hvert (fått fatt i ganske mye forskjellig mønsterpapir billig i det siste på scrapping.no forumet.


Når man snakker om det så var ett av mine kort valgt ut blant de kreative i uke 5/6 på dette forumet. Snakk om at jeg fikk hakeslepp av det da!!! Følte meg ganske stolt når jeg oppdaget det - jeg er ikke akkuratt noen erfaren i dette gamet, men har vel komt langt et stykke på vei siden jeg startet opp i oktober.

Og jeg som aldri har vært kreativ i hele mitt liv - kanskje det bare er slik at jeg aldri egentlig har prøvd, men jeg tror faktisk at kreativitet kan læres - jeg er iallefall evig takknemlig alle dere der ute som bidrar til min inspirasjon - bruker vel så mye tid på å surfe innom masse blogger som jeg bruker på selve kortlagingen :-).


Men over til noe annet - jeg har fått en award og to - noe jeg setter veldig stor pris på!!

Den første fikk jeg for en stund siden av Camilla - hun lager fantastiske kort, og har du ikke sett dem anbefaler jeg en tur innom bloggen hennes (men tviler vel på at noen ikke kjenner til henne)....


Den andre har jeg fått av Audhild - anbefaler også her en tur innom, kortene hennes er helt nydelig - og hvis jeg skal tilegne noen æren for at jeg begynte med kortlaging så må det nok bli henne :-).
Jeg må få komme tilbake til hvem jeg gir dem videre til - rekker ikke det i kveld. Burde vel ha begynt pakkingen siden vi skal innover til Hardanger i morgen - det er jo så fantastisk mye snø - at vi fant ut - her må vi ut av Bergen og innover på landet - akebrett i bakkene inne hos farmor høres nok artig ut både for store og små :-).

Tusen takk for at du besøker bloggen min!

2 kommentarer:

david santos sa...

Brilliant cards!!!!
Congratulations!!!!

Jeanette sa...

Gratulerer, kjempefint! :)

Bloggarkiv